CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

No comment: Orban si concediatii de la Dacia

3 comentarii / 3203 vizualizări / 3 iunie 2020

Vineri, 29 mai: Fără români concediați la Dacia

Premierul Ludovic Orban a afirmat într-o conferinţă de presă la Târgu Mureş, că, din discuțiile avute cu managementul companiei Renault, nu a fost informat despre posibile concedieri care să aibă loc în rândul angajaților din România:
„Din toate discuţiile pe care le-am avut cu managementul companiei din România nu am tras nicio concluzie prin care să existe vreo decizie la nivelul managementului companiei din România privitor la restrângerea vreunor activităţi sau la intenţia de a face concedieri”. (Agerpres)

Marți, 2 iunie: 1100 români concediați la Dacia

Conducerea uzinei Dacia din Mioveni a luat hotărârea ca în perioada 2-30 iunie, să trimită în șomaj tehnic 1100 de angajați. Măsura a fost luată din cauza lipsei comenzilor. Uzina are în prezent 15.000 de angajați. Măsura vine la nici o lună de la reluarea activității după ce alți angajați au fost în șomaj tehnic. Potrivit liderilor de sindicat, cei 1.100 de salariaţi care vor sta acasă în şomaj tehnic sunt din secţiile Presaj şi Mecanică, care produc piese şi subansamble pentru fabricile din Rusia, Maroc, Brazilia și Franţa, care sunt închise, arată Direcția Comunicare Groupe Renault România. (Mediafax)

foto: reporterpenet.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. e somaj tehnic, se intorc la munca atunci cand cresc comenzile externe.

    • Da, asd traieste! Nu a murit! Dar tot prostovan a rămas! Aplica-le tu altora care sunt in somaj tehnic diferenta ! P.s sunt sigur ca ai auzit de condiția impusă de guvernul francez fabricantilor auto din Franța, dar faci pe liberalul, pardon prostul si nu spui nimic!

    • Explica-le!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998