CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

NO COMMENT. Prigoană: Rezultatul meu e un succes incredibil

2 comentarii / 5326 vizualizări / 11 iunie 2012

Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Silviu Prigoană, a declarat, azi, că eşecul său în alegeri a fost cauzat de alternanţa la putere, adăugând că el se aştepta la 11%, iar rezultatul de 16-17% „e un succes incredibil”.

„E un joc democratic care se întâmplă peste tot pe planetă: alternanţa la putere. A fost un vot politic, a fost de aşteptat, ştia toată lumea rezultatul. Din punctul meu de vedere, a fost un mare succes pentru PDL”, a spus Prigoană.

Întrebat fiind dacă ştia dinainte rezultatele, deputatul democrat-liberal a confirmat, adăugând că acestea i-au depăşit aşteptările. „Eu mă aşteptam să avem 11%, faptul că a fost 16-17% e un succes incredibil. Noi ştiam rezultatele aproximative deci să nu vă faceţi iluzii că noi ştiam că o să avem 19% şi am fost suprinşi să avem 17%. Cum dracu să fii surprins când toate sondajele, totul spunea care e rezultatul”, a răspuns Prigoană, citat de Mediafax.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. acum (m100) tu normal ca esti suetbciiv, si zici ca iPhone e mai bun. Eu le’am avut pe amandoua: iPhone si n95 8gb. Ghici ce am acum…N95 8Gb, singurul capitol notabil la care iPhone este superior lui N95 8gb, fiind: muzica(in casti) si memoria, asta in cazul in care detii unul de 16 Gb. Cat despre touchscreen „ma lasa rece”, acum si fake’urile nokia avand aceasta functie. Numai bine!;)

  2. Interogarea asta va avea eentotdeauna rezultat NULL doecreae grupezi după `id` care este cheie primară şi cu singuranţă nu va avea niciodată duplicate pentru că nu te lasă mysql-ul.Versiunea corectă este următoarea: SELECT `row` , count( `row` ) AS `dup`FROM `table`GROUP BY `row`HAVING `dup` >1 Dacă nu cunoşti eendeajuns subiectul despre care scrii, mai bine laşi pagina albă (neagră een cazul tău), nu are rost să copiezi o prostie de pe un alt site fără măcar să-i faci o probă.Numai bine!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998