CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9731 RON DOWN | 1 USD = 4.5843 RON DOWN | 1 GBP = 5.8128 RON DOWN

Noi tinte-piept in scandalul zilei: Iohannis, Hellvig, Vlase, Hapau

6 comentarii / 4102 vizualizări / 13 august 2021

Scandalul Cîțu se duce tot mai mult în sus, în jos ori pe orizontală, odată scos la lumină dosarul său complet de infractor pe tărîm american.

Sunt cel puțin patru nume care vor avea urgent de dat niște explicații privind chestiunea momentului: a fost sau nu informat președintele de scheletele din dulapul premierului, mai înainte de nominalizarea sa la Finanțe, în 2019, în primăvara anului trecut ori în luna decembrie, la a doua nominalizare?

Klaus Iohannis însuși trebuie că informeze dacă a primit informațiile respective de la intelligence-ul românesc. Dacă le-a primit, de ce l-a nominalizat, totuși? În numele căror principii morale? Dacă nu, cînd va sancționa vinovații?

Iar vinovații ar fi în acest caz directorii SRI, SIE, DGIA adică Eduard Hellvig, Gabriel Vlase, Marian Hăpău.
Adică șefii acelor instituții plătite să se asigure că în marile funcții din stat nu parvin personaje șantajabile, cu trecut penal, imoral șamd.
Ne amintim că Traian Băsescu a recunoscut public cîndva că a respins, ca președinte, candidați la posturi de demnitate în stat din cauza informărilor venite de la servicii.
Și candidatul de premier Sevil Shaiddeh a fost respins de Iohannis din motive asemănătoare, conform informațiilor vehiculate pe atunci.
Cum s-au derulat lucrurile în cazul Cîțu?
Așteptăm răspunsuri de la președinte plus careul așilor intelligence-ului românesc. Sau demisii. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. Mai ramane sa-i blamam si pe cei care au facut arest in armata, au fugit din unitate pana la carciuma din colt, au spart geamul scolii sau care au copiat la mate

  • Chiar ești berbec.Cei de care vorbești tu nu au ajuns priminiștri.Sau ești plătit sau băuni.

   • Ma Ciuca prum ministru.

    Eliah Bolojan seful peneeleee.

    Maharaja, la post, serveste Patria

  • Iată și gunoiul prostovan al Securității ceaușiste!!! :))))))))))))))))

   Mare lucru a făcut Cuie Mîțu, a condus beat rangă prin SUA după care s-a jucat cu procurorii americani din postura de student bețivan, fără spatele Securității!?! uauaua :))))))))))))))))))))))))

 2. ASteptati mult si bine raspunsuri sau demisii. Nu vor veni nici unele , nici altele. Daca era cineva de la PeeeSeeeDeee, lua colonia foc, asa, mucles. In alta ordine de idei, serviciile de „intelligence” au alte treburi, nu sa afle astfel de informatii si sa le mai si livreze cui trebuie.

 3. BETIVII AU O CALITATE …SE IMPRUMUTA DE PESTE TOT SI DE LA ORICINE. DACA CATU-MATU S-AR FI IMPRUMUTAT PE PERSOANA FIZICA …NU NE INTERESEAZA..DESI MOSIA LU MA-SA MOSTENIRE, DE LA VOINEASA NE CAM INTERESEAZA CU CE ACTE FALSE, AVOCATI TICALOSI SI AUTORITATI BANDITE A FOST AJUTATA FAMILIA CATU..2) METEAHNA BETIVULUI DE A IMPRUMUTA TOT TIMPUL DUCE LA STATUTUL DE SCLAV AL ACESTUIA..PENTRU CA EL NU ARE CE DA INAPOI..CUM ARE UN BAN IL DUCE LA CRASMA. PE CALE DE CONSECINTA CATU NU POATE SA SPUNA CE A FACUT CU MILIARDELE IMPRUMUTATE PENTRU CA EL NU MAI STIE LA CINE ARE DATORII…SAU PENTRU CE . NEBUN O DATA! DAR SERVICIILE SECRETE SI CINE L-A PROTAPIT SAU CADEA PE SPATE IN FATA LUI( DENISE RIFAI ERA UDA CAND VORBEA DE CATU)..CHIAR CA SUNT DE BALAMUC…ASTA VINDE TARA PE ZECI DE ANI SI VOI IL INTREBATI DE BETIILE DE ACU 20 DE ANI…LA VREMEA CAND EL FUGEA IN ROMANIA 27 DEC 2000-3 IANUARIE 2001 SI FINALUL POVESTII LA 26 FEBRUARIE 2001 TRECUSE CRACIUNUL…IAR SRI,SIE, DIA SI UM0215 ISI SCOTEAU IN SUA PARTICIPANTII SI CONDAMNATII LA AFACEREA TIGARETA 2…TIGARI CONTRA ARME…GEN. ZAMFIR, GEN. BADESCU, GEN.GIONI POPESCU, GEN. GRIGORAS, GEN.DUMITRU ILIESCU, GEN.BADALAN, GEN.FLORENTIN POPA….UNU SI UNU …VANTU,TIRIAC, MAFIA…SI VA MIRATI DE CATU CA A STAT 11 ANI LA STUDII…SI AIA TRIMISI IN SUA SA NU FACA PUSCARIE TOT LA STUDII AU FOST TRIMISI…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998