CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Norica Nicolai acuza SUA, Rusia si China ca si-au dat mina impotriva UE

2 comentarii / 3351 vizualizări / 4 martie 2016

Eurodeputatul ALDE Norica Nicolai a organizat, azi, la Senatul României, o dezbatere privind accesarea fondurilor europene pentru pescuit în care a acuzat SUA, Rusia şi China că şi-au dat mâna împotriva UE.

Astfel, potrivit PSNews, vicepreşedintele ALDE a tras un semnal de alarmă în ceea ce priveşte colaborarea dintre SUA, Rusia şi China, defavorabilă pentru UE.

„De curând, am avut onoarea să formulez poziţia Uniunii Europene la negocierile privind Convenţia cu privire la Dreptul Mării. Aşteptăm luna viitoare să votăm şi să avem o poziţie foarte clară toate statele membre, mai ales că dorim să nu ne atingem de cotele de pescuit, pentru că sunt presiuni foarte mari din alte spaţii: Statele Unite şi-au dat mâna cu Rusia, cu China şi cu Japonia şi vor să renegocieze cotele de pescuit. Uniunea Europeană doreşte să menţină actualul statu quo, care avantajează statele membre”, a mai spus Norica Nicolai.

 

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Problema e ca Europa nu prea mai are peste, iar pe americani, chinezi si japonezi ii doare in cot de reglementarile europene.D-na Nicolai stie foarte bine despre ce e vorba, dar nu cred ca UE va avea vreo sansa la noile negocieri…

  2. Asta era inainte. Acum v-ati dat voi mana impotriva tuturor trei.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998