CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Norica Nicolai: Când familia te-a susţinut, nu ai voie să îi spui la tv că divorţezi

0 comentarii / 1533 vizualizări / 28 iunie 2014

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai a vorbit, azi, în cadrul congresului liberal, despre părăsirea de către partid a grupului ALDE din Parlamentul European, spunând că atunci când ai fost alături de o „familie” care te-a susţinut, „nu ai voie să îi spui la televizor că divorţezi”.

„Suntem la al 18-lea congres, şi sunt sigură că toţi şi cei care ascultați şi cei care nu ascultaţi, sunteţi interesaţi ca acest partid să aibă multe congrese înainte. Identitatea acestui partid este prima noastră preocupare”, a spus Norica Nicolai.

Ea i-a mulţumit lui Mircea Ionescu Quintus pentru că a impus acel amendament care vorbeşte despre identitatea liberală, şi a arătat că îşi doreşte nu doar să se vorbească despre identitatea, istoria acestui partid într-un viitor statut, ci ca doctrina liberală, istoria liberală, să fie şi doctrina unui viitor partid. „Altfel, suntem la vorbe, iar faptele sper să nu contrazică aceste vorbe”, a continuat ea.

Norica Nicolai a vorbit şi despre dezafilierea PNL-ul de grupul ALDE din Parlamentul European şi a dat exemplul unei declaraţii a lui Sorin Frunzăvere, care saluta, la un moment da aderarea PNL la ALDE. „Cred că domnul Frunzăverde, care se bucura în acel moment, s-a aflat totdeauna prin detaşare la PNL şi va fi unul dintre oamenii care se va întoarce acasă o dată cu marea fuziune”, a spus Nicolai despre Sorin Frunzăverde.

Potrivit acesteia, opţiunea politică la afliliere a unui partid rămâne nu doar de doctrină ci şi o opţiune de onoare.

„Când ai fost alături de o famile care te-a susţinut pe tine, ca partid, şi pe cei 7 milioane de români acuzaţi de lovitură de stat (..) nu ai voie să îi spui la televizor că divorţezi, pentru că, din păcate, şi aici, politicia de televizor a distrus legătura dintre cetăţean şi partide”,a spus Nicolai.

Norica Nicolai a mai spus, conform Mediafax: „Putem vorbi despre un mare proiect al dreptei. Cine îşi asumă răspunderea pentru deviajul de stânga din USL? Nu noi, stimaţi colegi? De ce a trebuit să facem o haltă între o doctrină de stânga pentru a ne întoarce la dreapta. Răspunsul trebuie să îl dăm tot noi”.

Ea a arătat că rezultatul de 15% de la alegeri este doar meritul primarilor din ţară.”Rezultatul e al vostru, nu al conducerii partidului, care a eşuat în marile oraşe, şi care şi-a dat demisia pentru aceasta. De aceea suntem astăzi într-un congres”, a adăuga ea.

Norica Nicolai a vorbit şi despre PDL, spunând că atunci „cineva te ajută să treci puntea spre iad, nu cred că merită să stai cu el la masă” şi a adăugat că trei ani, PNl a câştigat alegerile vorbind despre modul în care guvernul Boc a tăiat pensiile şi cum a batjocorit românii.

„Ce le veţi spune când Emil Boc, Roberta Anastase, Gheorghe Flutru, Theodor Stolojan,oameni care au trădat acest partid, sunt astăzi la masă cu noi?”, a menţionat Norica Nicolai.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998