CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Norica Nicolai cere ancheta parlamentara la SPP

6 comentarii / 9151 vizualizări / 30 ianuarie 2018

Europarlamentarul ALDE, Norica Nicolai, crede că ar fi momentul declanșării unei anchete parlamentare care să clarifice situația de la nivelul SPP, pe fundalul ultimelor scandaluri în care e prins serviciul de pază.

”După părerea mea, trebuie făcută o anchetă de către comisiile de specialitate ale Parlamentului, pentru că nu este în regulă ca un serviciu care se ocupă cu protecția demnitarilor să execute și operațiuni care țin de domeniul politic. Deci aștept o anchetă și după aceea vom vedea care este realitatea”, a declarat Nicolai pentru siteul PSNews.
Reamintim că azi, s-a vehiculat știrea pe surse că premierul Viorica Dăncilă şi miniştrii din Cabinetul său ar fi renunţat la protecţia Serviciului de Protecţie şi Pază, în contextul acuzaţiilor liderului PSD Liviu Dragnea la adresa şefului SPP, Lucian Pahonţu.

ALDE_COLOR_DEF-RO

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. in ce tara traim?si a expus dragnea halucinatiile aseara(vezi ion cristoiu azi in evz)si hop si madam norica!rusinos

  2. In tara in care securistii au incalecat politicul si unii se plang de independenta justitiei. Cand o sa incalece si p Ulimea sa vedem ce o sa mai ziceti.

  3. Acest SPP are, din cate stiu, peste 2.000 de angajati, care nu se ocupa (oficial) decat de protectia demnitarilor si diplomatilor!Prin comparatie, Secret Service din SUA au 7.000 de angajati la o populatie de 12 ori mai mare ca Romania si se ocupa si de combaterea fraudelor bancare, falsificarilor de carduri si moneda, etc.Nu ar fi nicio problema daca aceasta structura s-ar desfiinta, iar atributiile ar fi preluate, de exemplu, de Regimentul de Garda…

  4. Dar aceasta Ana Pauker cu moaca de mascul numai anchete viseaza?!

  5. Da pe ce se bazeaza doamna atunci cand cere Ancheta la SPP? De ce nu cere anchetarea lui Dragnea pentru inalta tradare, de exemplu? Si pana la urma, cine e gospodina asta de Norica sa ceara atatea? Nu-I ajunge salariul de euro inca parlamentar?

  6. Trebuie sa nu ai minima orientare polÎți ca sau sa fii rău intenționat sa nu constați sau sa accepți anchetă la spp….!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998