CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9731 RON DOWN | 1 USD = 4.5843 RON DOWN | 1 GBP = 5.8128 RON DOWN

Norica Nicolai: Dragnea nu va fi prim-ministru, nu e genul

4 comentarii / 4681 vizualizări / 5 decembrie 2016

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a declarat, ieri, la Brasov, ca este „convinsa” ca liderul PSD Liviu Dragnea nu va fi prim-ministru, pentru ca „nu e genul”, si apreciaza ca dupa alegeri s-ar putea sa existe „o surpriza” cu privire la numele viitorului premier, ALDE fiind dispus sa accepte o solutie din afara partidului.

„Nu s-a discutat concret despre vreo nominalizare, dar nu cred ca domnul Dragnea va fi premier pentru ca nu este genul si nu cred ca va accesa aceasta functie. Sunt convinsa ca PSD va fi partidul care avea cel mai mare scor la alegerile din 11 decembrie si ar putea veni cu un nume surpriza în ceea ce priveste nominalizarea pentru premier, cineva care ne va uimi pe toti“, a declarat Norica Nicolai, conform News.ro, într-o conferinta de presa, întrebata cum apreciaza o posibila nominalizare a lui Liviu Dragnea ca premier având în vedere problemele penale ale acesteia.

alde

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Vad ca d-na Lucia Gargaletus e foarte de dreapta, nu suporta de loc PSD!Dar atunci cand PNL+PSD=USL , ce parere a avut d-na Lucica?!Dar acum, cand Falca, Flutur si Anastase sunt mari lideri la PNL, doamna Lucica nu e deranjata in niciun fel?!PSD-ul e raul absolut iar basistii sunt frecventabili?!

  2. Gargaletus, cam multi gargauni in tartacuta aia a ta! Lasa-ne, bre, mars la cratita!

  3. Pentru Lucia de la Facultatea de drept!!!!!
    Draguto, nu exista substantivul „penal” in limba romana; cuvantul cu pricina, este adjectiv: proces penal, actiune penala, condamnare penala, etc. Ce Facultate de drept urmezi/ai urmat tu daca nu cunosti nici macar vocabularul de specilitate?

  4. […] Sursa: http://inpolitics.ro/norica-nicolai-dragnea-nu-va-fi-prim-ministru-nu-e-genul_18434980.html […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998