CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON DOWN | 1 USD = 4.5984 RON DOWN | 1 GBP = 5.8083 RON DOWN

Norica Nicolai: Guvernul Frantei va cadea

7 comentarii / 6524 vizualizări / 8 decembrie 2018

Norica Nicolai crede că unda de șoc a protestelor franceze se va resimți în multe alte state europene. „Având în vedere că în Franța a început această mișcare și că aceasta se extinde deja și în alte state ale UE, cred că este o mișcare care se va vedea rapid în multe alte state europene. Este un al doilea 1968 într-o formă mult mai radicală, dacă luam în considerare violențele produse„, a declarat europarlamenarul pentru siteul DCNews.

„Este o mișcare care a apărut nu numai din cauza majorării taxelor la combustibil greu de susținut de clasa de mijloc, dependentă de mașină, dar lumea uită că o serie de taxe pentru cei bogați, pentru multinaționale au fost scăzute. A rezultat o mișcare cu un profund impact social care va marca Europa și care va repune pe tapet chestiunea drepturilor sociale și a guvernanței. Nu cred că protestele din Franța vor duce, în primă fază, la demisia președintelui Macron, dar se vor solda cu o demisie a guvernului Phillipe”, a mai spus Nicolai.

ALDE_COLOR_DEF-RO

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

  1. Numai la noi demonstratiile sunt in favoarea sistemului corporatist, nu impotriva lui…”Hastagii” autohtoni sunt foarte multumiti de statutul lor de sclavi in multinationale, fiindca au ceva mai multi bani decat un angajat in sistemul privat romanesc si pe munca mult mai putina…Si in Romania e aceeasi situtie ca in Franta:legile fiscale si cadrul economic sunt favorabile marilor companii (de regula straine) , amploiatilor de la stat, castei securistilor , militienilor si judecatorilor, ij defavoarea inyreprinzatorilor romani si angajatilor acestora…

    • Echivalenții români ai sărăcanilor francezi se consideră clasă medie. :)))))

  2. Neo-marxismul, care si-a implantat reprezentantul la varful ierarhiei franceze, primeste pentru prima data o binemeritata riposta. Tramp a dat o lectie usturatoare globalistilor. Sa urmeze, oare, lovituri severe pentru Uniunea Europeana, care geme de uneltele neo-marxismului?

  3. Ia uite-o mah si p-asta ce probleme are ea. Ilustreaza clar zicala cu cainele care moare de drum lung … Si ce fitze de specialista face. A uitat cand era taranista si a sarit tzusti la PNL, cand barca PNTCD se scufunda. Mare character, Norica asta. Se apropie alegerile europarlamentare, este? Pai sa te voteze saracimea, daca zici ca multinationalele e rele, sa vedem, te voteaza, Norico? Sau ramai fara colegi!

    • Multinaționalele ie bune că fură cu acceptul Securității, sub protecția Securității.

  4. Bravo Franklin ! :) tara arde si baba culta cauta virgula…

  5. Vad ca securila „abc” s-a rebranduit in Franklin!Cred ca e mai corect, avand in vedere de unde ii vin banii…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998