CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Norica Nicolai, primul loc pe lista ALDE la europarlamentare

5 comentarii / 3552 vizualizări / 30 decembrie 2018

Europarlamentarul Norica Nicolai, totodată președintele Consiliului Național al ALDE, va ocupa prima poziție pe lista de candidați ai partidului la alegerile europarlamentare din vară.

Surse din conducerea ALDE au declarat pentru știripesurse.ro că s-ar fi agreat „de principiu” ca primele trei locuri pe lista la europarlamentare să fie, în această ordine:
1. Norica Nicolai, europarlamentar
2. Daniel Barbu, președintele Autorității Electorale Permanente
3. Renate Weber, europarlamentar
ALDE mizează pe 5 locuri eligibile, astfel că mai mulți lideri județeni se înghesuie pentru cele două locuri rămase. Fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, este unul din doritorii care vor să ajungă în Parlamentul European. De asemenea, deputatul ALDE Alexandru Băișanu este un alt concurent din cei care aspiră la o funcție de europarlamentar, potrivit siteului amintit.

ALDE_COLOR_DEF-RO

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. S-a urcat scroafa-n copac

    • Băsescu a băut 10 ani, iar Iohannis mai are unul aproape întreg.

  2. Succes , doamna Nicolai!Sunt de acord cu dl. Popa ca d-na Renate ar trebui sa ramana pe acasa.Sunt sigur ca la primul semnal se va cara spre „populari”…

  3. ți zice și că taxa pe lăcomie și impozitarea ouălor , ar putea fi dintre ideile, mai vechi sau mai noi, cu care domnul Vosganian ar dori a susține candidatura domnului Tăriceanu, candidaură pe care dumnealui a anunțat-o ?

  4. Da! ALDE va avea votul meu certamente…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998