CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9753 RON DOWN | 1 USD = 4.5970 RON DOWN | 1 GBP = 5.8238 RON DOWN

Norica Nicolai si Corina Cretu ”uneltesc” pentru viitorul Deltei Dunarii

2 comentarii / 3884 vizualizări / 21 noiembrie 2016

”În timpul cunoscutei decizii a PNL de a trece peste noapte la PPE, am fost ”pedepsită” pentru delictul de opinie care era rămânerea mea în ALDE și deci respectarea principiilor mele liberale, atribuindu-mi-se ca activitate principală în Parlamentul European Comisia de Pescuit. Și cum am fost mereu de părere că nici o muncă nu e înjositoare, am început să descopăr și să lucrez pe un domeniu nou pentru mine” scrie eurodeputatul ALDE Norica Nicolai pe Facebook.

”Imediat am fost contactată de reprezentanți ai asociațiilor de pescari români, de persoane care desfășoară proiecte cu fonduri europene în acvacultură, de pescarii din zona Deltei Dunării, iar problemele pe care mi le-au ridicat mi-au arătat că preocuparea în România pentru acest domeniu nu este suficientă și că cei mai mulți dintre reprezentanții României de la Bruxelles i-au uitat pe acești oameni. Ceea ce se spera a fi o piedică în cariera mea politică a devenit o oportunitate de a face ceva pentru comunitățile uitate ale României.
Seria de conferințe pe care le-am organizat în ultimii ani în România cu sprijinul grupului ALDE a continuat în această săptămână la Bruxelles. I-am invitat pe o parte dintre cei implicați în politicile din pescuit, pescari, primari, președinți de asociații pescărești, la o serie de întrevederi cu cei care creează la Bruxelles politicile de pescuit.
Toate aceste întâlniri, care s-au încheiat azi cu o întrevedere de lucru cu comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu, au creat punți de legătură și contacte directe între decidenții politici și cei afectați de legislația europeană. În același timp, am reușit să punem la punct mai multe planuri de acțiune pentru o serie de proiecte viitoare, care se vor derula în Delta Dunării și care sper să se vadă concret nu doar prin îmbunătățirea condițiilor din această regiune prețioasă a României, ci și prin ameliorarea condițiilor de viață a celor ce locuiesc într-o zonă extrem de izolată a țării noastre” relatează eurodeputata. (B.I.)

alde

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Succes, doamna Nicolai!Papagalii de la PNL v-au facut un bine dandu-va libertatea de a lucra pentru oamenii din Delta si nu numai!

  2. Pentru binevoitorul domn Radu: ‘papagalii de la PNL’ au trimis-o pe ALDE-ista Norica Neculai in Parlamentul European de unde doamna incaseaza lunar zeci de mii de euroi !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998