CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9690 RON DOWN | 1 USD = 4.5823 RON DOWN | 1 GBP = 5.8022 RON DOWN

Nou scandal Nana: Ciolos, suspectat ca detine in secret mari suprafete agricole

4 comentarii / 20365 vizualizări / 8 noiembrie 2016

Premierul Cioloș ar putea ajunge în epicentrul unui scandal de proporții după ce, pe seama sa, au început să circule informații incendiare potrivit cărora ar deține în taină mari suprafețe de teren. Mai mult, premierul e suspectat și că a direcționat subvenții europene către respectivele terenuri agricole, pe vremea cînd era comisar european.

Senatorul Valer Marian i-a adresat, azi, lui Cioloș, o interpelare oficială cu următorul conținut:

”Având în vedere discuțiile declanșate recent în spațiul public referitoare la sursele dvs. de venit din declarația de avere, vă solicit să-mi răspundeți la următoarele întrebări:
Ați dobândit, prin rude apropiate sau prin alți interpuși, în perioada în care ați deținut funcția de comisar european pentru agricultură, o plantație de pomi fructiferi în suprafață de 100 hectare în județul Sălaj și o plantație de viță de vie în suprafață de 80 hectare în județul Cluj?
Au fost încasate subvenții europene, inclusiv pentru certificare conversie la agricultura ecologică, pentru plantațiile susmenționate și care este valoarea totală a acestora?”.

Avînd în vedere că senatorul în cauză e printre cei mai informați parlamentari români, e probabil că el deține, deja, mai mult decît simple bănuieli vizavi de terenurile premierului, ceea ce mărește șansele izbucnirii unui scandal, curînd. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Vaaai, pai ce facem, mă nene, mă?!? Ţi-a căzut „onestitatea” din chiloţi, cinstitu’ lu’ peşte prăjit???…

  2. […] Sursa: In Politics […]

  3. […] Premierul Cioloș ar putea ajunge în epicentrul unui scandal de proporții după ce, pe seama sa, au început să circule informații incendiare potrivit cărora ar deține în taină mari suprafețe de teren, potrivit InPolitics.ro. […]

  4. Ce va mirati oameni buni?! A avut si are „profesori buni” acolo de unde a fost detasat ….
    Exemple cat cuprinde… Asa ca „luati” de la ciolos inca 4 ani ….peste bot … in frumoasa noastra colonie … asta daca nu invatam ceva de la marele licurici …

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998