CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9675 RON DOWN | 1 USD = 4.6709 RON DOWN | 1 GBP = 5.7134 RON DOWN

Noua amanare in dosarul Voiculescu

2 comentarii / 5415 vizualizări / 10 iunie 2014

Avocaţii din dosarul ICA, între care şi unul din oficiu stabilit pentru Dan Voiculescu, au cerut azi repartizarea aleatorie a cauzei unui alt complet de judecători, în baza unei hotărâri a colegiului de conducere al CAB, potrivit căreia dosarul fie este judecat de vechiul complet, fie de unul nou.

Dan Voiculesu şi Sorin Pantiş au lipsit la termenul de azi al procesului, iar pentru Voiculescu a răspuns, conform Mediafax, un avocat din oficiu. Magistraţii au rămas în pronunţare, urmând să stabilească dacă vor judeca în continuare această cauză în acelaşi complet sau dacă scot dosarul de pe rol şi îl trimit spre repartizare aleatorie.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Mda, cam asta e senzatia. Tragi-comic e sa fii sunat in normbeiie pentru un job la care ai aplicat in martie. Anul trecut. True story. Garantez, pentru ca mi s-a intamplat mie. Din pacate mereu am fost capatul de fir al invitatului, si in ultimul timp nici acolo.

  2. Apropo de topuri, de cunrad am realizat un top 5 al articolelor de pe blogul meu. Daca ar fi sa faci la fel, cu articole pe care le-ai scris in 2007, pe care 5 le-ai alege?Care iti plac si te reprezinta cel mai mult?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998