CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Nouă gafă uriașă: Biden cel senil ”onorează” Holocaustul în Israel

4 comentarii / 3356 vizualizări / 14 iulie 2022

„Mă voi întoarce încă o dată pe pământul sfințit al lui Yad Vashem pentru a onora cele 6 milioane de vieți de evrei care au fost furate într-un genocid și pentru a continua – ceea ce trebuie să facem în fiecare zi – să continuăm să depunem mărturie, să păstrăm vii adevărul și onoarea Holocaustului”, a spus președintele Joe Biden, într-un discurs rostit în Israel, mai înainte de a se corecta spunând „oroarea Holocaustului” scrie New York Post. ”O gafă șocantă”, punctează ziarul american.

Joe Biden se află într-un turneu în Orientul Mijlociu, Israel fiind prima sa etapă. El a depus o coroană de flori la Yad Vashem, în amintirea milioanelor de victime ale Holocaustului, înainte de a se întâlni cu două femei care au supraviețuit lagărelor naziste.
Alături de prim-ministrul Yair Lapid și de președintele Isaac Herzog la memorial, Biden a semnat cartea vizitatorilor. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Plus ca, in felul lor, batranii senili spun adesea, cumva, adevarul despre trecutul indepartat.

  2. Se pare ca dumneata esti mai senil decat Biden.

    • nu pensie de holocaust şi alte rapturi de la români, pe suferinţe pretinse, dar nedovedite de beneficiar, ci impuse hoţeşte, printr-o lege strâmbă, ca „adevăr” absolut. Huuuuă, hoţilor cu gândul numai la jaf!

  3. Am dres-o! I-am pupat şi-n cur pe jews când le-am zis: „Nu trebuie să fii evreu pentru a fi sionist”.
    Vedeţi aici: https://thejewishnews.com/2022/07/14/biden-during-first-stop-on-israel-trip-ties-between-israelis-and-americans-are-bone-deep/

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998