CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON DOWN | 1 USD = 4.5984 RON DOWN | 1 GBP = 5.8083 RON DOWN

Noua limbă de lemn prezidențială îngroapă ”Scânteia” comunistă

10 comentarii / 4276 vizualizări / 6 septembrie 2022

Extrase din mesajul de azi al președintelui Klaus Iohannis, cu prilejul Reuniunii Anuale a Diplomației Române. Avertisment: urmează pasaje care vă pot afecta emoțional, în situația în care le veți putea decripta, desigur…

 

”Agresiunea ilegală și neprovocată a Rusiei împotriva Ucrainei a creat turbulențe în întregul sistem internațional, care este nevoit să răspundă unei suprapuneri complicate de crize.”

 

 

”România, ca membru al comunității de valori europene și euroatlantice, participă și contribuie direct și substanțial la adaptarea strategică impusă de această nouă realitate ostilă.”

 

”Prin contribuții solide, credibile și vizibile la nivel regional, european și internațional, ne-am implicat și continuăm să ne implicăm proactiv și consecvent în acțiunile multidimensionale de reacție față de agresiunea Rusiei la adresa ordinii globale bazate pe reguli, pe toate palierele: politic, diplomatic, securitar și umanitar, prin mobilizarea exemplară la nivelul societății românești.”

 

”În tot acest context, diplomației române îi revine astăzi, mai mult ca oricând, un rol deosebit în evaluarea permanentă și rapidă a noii realități geostrategice și în avansarea de căi de acțiune adecvate la nivel internațional.”

 

 

”În perioada următoare trebuie să continuăm să facem asta la fel de profesionist – mă refer în primul rând la planul securitar, în sens larg, fie că vorbim despre cadrul de securitate al NATO și la nivelul Uniunii Europene, fie despre cel legat de asigurarea securității energetice, prin accesul la resurse, investiții și prețuri accesibile pentru cetățeni, sau despre planul securității alimentare.”

 

 

”Trebuie să rămânem consecvenți în a promova accelerarea reformelor destinate creșterii convergenței și a coeziunii, susținerea valorilor fundamentale ale Uniunii, implementarea priorităților în materie de schimbări climatice – devenite tot mai acute și cu impact direct asupra vieții noastre de zi cu zi -, digitalizare, inclusiv securitate cibernetică, și reziliență.”

 

”Un multilateralism revigorat, mai eficient, rămâne pentru România un reper major în protejarea ordinii internaționale bazate pe reguli.”

 

”Diplomația română reprezintă un pilon esențial prin care țara noastră își atinge și își protejează interesele naționale, pe care își sprijină dezvoltarea și creșterea rezilienței strategice.”  (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

 1. „”Diplomația română reprezintă un pilon esențial prin care țara noastră își atinge și își protejează interesele naționale, ”
  ==)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) HAHAHAHAHAHA :)))))))))) :)))))))))) NU CRED CA A SPUS ASTA LOOOOOOL

  Dulapul a punctat toate casutele din sablon, e clar ca intra in vacanta, a venit toamna si trebuie sa se odihneasca pentru vacanta din iarna.

 2. Ce, ăsta n-a fost membru al Partidului Comunist cu cotizaţia la zi?
  N-a fost îndoctrinat?
  Apoi, din 2017, nu era Klaus tătucul neoprogresiştilor, aka neomarxiştii rezist.
  Intră criptocomunismul în conducători şi guvernanţi ca apa în pământul uscat.

 3. Stima noastră si mândria,
  Klaus Iohania, Romania!

 4. Este chiar „cool’. Mai lipsea corul armatei cu: „Partidul , Johanniss, Romania! „

 5. […] Bogdan T.I.Sursa: inpolitics.ro […]

 6. Fac ceva pe comunitatea lor de valori europene și euroatlantice…mai ales.

 7. & Deci, cum ar putea spune maestrul Ion Cristoiu, după arabi chinezii trec în prim planul bătăliei pentru cucerirea spațiului european, favorizați și de bătălia Ucraina- Rusia și restricțiile impuse Moscovei, perioadă când se resimte și economic o „așezare chinezească” a reflecțiilor despre nivelul de trai, ?

 8. Limba de lemn prezidentiala este continuata de prezidentialul fost comunist si in prezent neo-marxist.

 9. Mooaaa… sa moara ma-ta domnu’ Claus… esti bengos grav in limbaj…
  Diplomatia romana nu “mai se exista” tontule!… de 30’de ani! – dar taranu’ de tine, de la Agnita, de unde naiba sa stie…
  Sa ne fie frig, sa ne fie foame, sa ne “homosexualizam” viitorul… ca lu’ matale nici de frig, nici de foame si nici – cu atat mai putin – de copii ti-ar pasa!
  Bagati Europa in gard, ca tineti la principii!… aruncati Romania in foame, frig si bezna, calcand si Constitutia si orice alte legi, doar asa… ca nu-i asa?!… puteti!
  Sa va arda focul de nemernici!!!

 10. Tradatorul Ghiolb-anus sta cu „multilateralism revigorat, mai eficient” in gura si cu „membru al comunității de valori europene și euroatlantice” in celalat anus.
  Dupa care le schimba intre ele.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998