CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Noua ordine europeana: greu al politicii italiene cu 8 clase la baza

6 comentarii / 3605 vizualizări / 8 august 2020

Cine crede că neșcoliții fac cariere doar în marea politică dîmbovițeană se înșeală: și la nivel european mult mai înalt se întîmplă la fel, singura diferență fiind, totuși, aceea că în alte țări nu se practică sistemul diplomelor, masteratelor și doctoratelor cumpărate la kilogram precum la noi.

Spre exemplu, deputatul Sergio Battelli, președintele Comisiei pentru Politici Europene din Parlamentul Italiei ( în foto alături de ambasadorul român la Roma, George Bologan) are drept studii doar 8 clase, iar ca experiență anterioară, 10 ani lucrați într-un magazin de animale, apoi chitarist rock într-o formație. Ales deputat pe listele Mișcării 5 Stele în 2013, Battelli a devenit membru al Comisiei Parlamentare pentru Cultură, Știință și Educație(!!!). Reales deputat în 2018, Battelli este cel care urmează, conform presei din peninsulă, să supervizeze fondurile europene pentru pandemie care revin țării sale, vorbind aici de multe miliarde de euro. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Aici duce greața de establishment. Decât un securist cu o carieră impecabilă, trecut prin viață cu serviciul secret de mână, italienii preferă tomberoniști. :))))))))))))))))))))))))))

    • Ce-ti mai plac glumele tale, Parpanghele, chiparos mai mic ce esti!

      • Glumele mele frizează absurdul realității crâncene. Sperați voi în ingineria genetică, dar ghinion!!!! :)))))))

  2. In urma cu zece ani am ascultat justificarea unui sef, frate cu sistemul, la acordarea salariilor de merit (!!!), zicea valorosul cu scoala insailata in CV, seral, i.d. si obligatii securiste: „sa fii destept si sa muncesti mult si foarte bine, e un avanyaj, nu un merit, eu am hotarat sa-i premiez pe cei ce, chiar daca n-au rezultate, se straduiesc”…retineti aceasta judecata de valoare, se aplica in „minunata lume noua” si copiii nostri vor fi condusi de copiii mediocrilor de azi…nu numai tzara te vrea prost, universul te obliga la asta daca vrei sa supravietuiesti

  3. Este o problema la nivel global; cu cat ai mai putina scoala, cu atat ajungi mai sus. Credeti ca in Parlamentul European sunt oameni scoliti?

  4. Iată un bun exemplu de urmat și de slugilor ppe din colonie…
    Nu vedeți ce fain sta in poza!? Un italiano vero

    i

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998