CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Noua vedeta a PNL, despre capii UE: ”Niste ticalosi, nenorociti, mincinosi!”

9 comentarii / 9130 vizualizări / 14 martie 2019

De acum, e oficial: realizatorul TV Rareș Bogdan e capul listei candidaților PNL în alegerile europarlamentare din luna mai. Un proaspăt lider politic care vine să reformeze Uniunea Europeană, un organism care, în opinia sa, e condus de ticăloși, nenorociți și mincinoși, incapabili să ofere măcar protecție cetățenilor bătrînului continent.
Iată ce spunea, bunăoară, noul lider liberal în 2016 către liderii europeni şi nord-atlantici:

„E prea mult! Sunteți nişte ticăloşi! În numele „politically correct” veți distruge Europa noastră! Nu se poate! Este prea mult! Cu ce vă ocupați, în afară de mari reuniuni internaționale în care măsurați temperatura pe care voi ați crescut-o, vă angajați să reduceți sărăcia pe care lăcomia voastră a generat-o, să împărțiți armele de distrugere în masă pe care voi ne-ați convins să le cumpărăm?
Ne anunțați zilnic că luptați împotriva terorismului, dar tot ce reuşiți (aici aveți succes deplin) este să ne speriați bătrânii şi copiii, nevoiți să vadă soldați în echipament de asalt, vopsiți pe față, pe uluitorul Champs Elysee, la L’Opera Garnier, pe Oxford Street, Regent Street, în Alexander Platz, pe Via Garibaldi, pe Vittorio Emanuelle, la Galeriile Lafayette, în Piata di Spania, în față la Scala, la Trinita dei Monti.

Azi, Europa noastră se află sub teroare! Cetățenii europeni sunt terorizați, sunt paralizați de frică, se întreabă unde vor lovi data viitoare? Se întreabă dacă sunt în siguranță când cumpără piersici, sau când se roagă, mai ales când se roagă! Iar voi răspundeți: încă un Consiliu, un summit, un G8, dar ocoliți (neştiință, intenție criminală, cocaină?), nu atingeți punctul G al terorismului: Statul Islamic, ISIS, Daesh.

Chiar ne credeți retardați pe toți? Este evident că doriți haos în Orientul Mijlociu, vă convine asta, ştiți că vine momentul când va trebui reconstruit, îi vor trebui drumuri, electricitate, internet. Atunci veți găsi soluții rapid!

Vreți dezordine în Orientul Mijlociu şi arhanghelii violenței şi ai cruzimii vă rezolvă exact această problemă. Doar că s-a ajuns prea departe! Au lovit în inima Franței în toamnă, au lovit în Constantinopol, în inima Bizanțului, de trei ori în acest an, şi au lovit simbolic în Promenades des Anglais, cea mai spectaculoasă promenadă estivală din Europa. Şi când au lovit? Exact de Ziua Marii Franțe. Au anunțat deja că data viitoare vor lovi sau la Berlin, sau la Londra, sau la Viena, sau la Madrid, sau la Roma, sau (Doamne-fereşte!) la noi acasă, la Bucureşti!

UE trebuie să radă 50.000 de dezaxați

Să ne pregătim rugăciunile, să otrăvim iar fântânile, să ardem lanurile cu grâu? Să-i înviem pe Ştefan cel Sfânt sau pe Iancu de Hunedoara nu putem. Să primim, atunci, Doamne, cu inima deschisă dinamita? Alte arme să ne apere nu-s!!!

Ce veți face? Aşteptați următoarea lovitură într-un Consiliu de urgență sau acționați împotriva a 40/50.000 de dezaxați care pot fi „raşi” pentru a nu mai reprezenta un exemplu sau o atracție pentru bolnavii mintali ai războiului modern, pentru cei fascinați de rău, chiar şi trăitori, dar inadaptați, din Europa?

Acționați până când nu e prea târziu! Până când nu vor cădea sub ochii voştri, sub ferestrele vreunui forum mondial ipocrit, propriii voştri copii sau propriile voastre mame, cu o ultimă lucire în ochii cu care sa vă spună… că v-au iertat!

Alocați bugete uriaşe pentru armament, ne explicați câte trupe şi baze moderne aveți, dar nu sunteți în stare să rezolvați această problemă a sceleraților din Statul Islamic. Sau poate nu vă interesează, aveți buncărul pregătit. Sunteți nişte ticăloşi! Nişte nenorociți! Şi mai ales nişte mincinoşi!”.

Pare-se că liderii europeni nu au luat în serios vorbele lui Rareș Bogdan.
De aceea, omul va merge direct la Bruxelles și Strasbourg să facă ordine în Europa.
În paralel, desigur, va face ordine și în PNL, pentru că, așa cum atrăgea atenția acum doi ani:

”Cu regret trebuie să o spun, liberalii au ratat istoria contemporană.(…) Un tablou din care un Brătianu ar scoate limba, dacă ar putea, spre urmașii atinși de o inadecvare comparabilă cu mania grandorii, PNL va dispărea….. Nu va avea nici măcar șansa de a lua în bancuri locul lui Bulă, deoarece acolo sunt sancționate fapte. Iar mișcările politice ale PNL pot fi catalogate oricum, de la manele la ode ale nefericirii, dar nu fapte! În aprilie spuneam că PNL riscă să o ia pe urmele PNȚCD și am fost spurcat cu mânie proletară de „Găinușa” PNL. Ce mai trebuie să se întâmple în acest partid, câte eșecuri mai trebuie să înregistreze aorta tot mai subțire a PNL ca să ia cineva o decizie radicală? Vă propun eu una, stimați liberali: scoateți partidul la concurs! Plecați în munți, plecați la coafor, plecați la vaci și anunțați că toate funcțiile, de la președinte la ultimul șef de BPN sunt vacante. Asumați-vă eșecul, chiar dacă habar nu aveți care este definiția acestuia!”.

Păcat că nu mai are timp la dispoziție, ceva ordine ar fi putut face și între colegii săi de listă europarlamentară, pentru că, acum cîțiva ani, tot Rareș transmitea:

”Mă întreb ce fel de act de corupţie şi cât de puţin normal a fost corupţia lui Mircea Hava, Dorin Florea, Gheorghe Ştefan, Elena Udrea, Adriean Videanu, Roberta Anastase, Radu Berceanu, Ioan Oltean, Gheorghe Flutur, Anca Boagiu, Florin Popescu sau alţi slugoi deşănţaţi ai marelui Băsescu”.

Noroc că pe respectiva listă, între el și coruptul Hava stă tampon Siegfried Mureșan, provenit tot dintre ”slugoii lui Băsescu”.

Și o mică întrebare de final: să fie reală informația potrivit căreia aducerea lui Marian Munteanu drept candidat liberal la Capitală, acum trei ani – propunere care a îngrozit electoratul PNL, și nu numai, la acea vreme! – a fost ideea reformatorului Rareș Bogdan? Nu de alta, dar să fim pregătiți pentru viitoarele idei similare și pentru viitori stîlpi ai liberalismului Denise Rifai, Oreste, Hoandră & comp, că, și așa, de partidul Realitatea TV nu se mai aude nimic. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. e ca pu la lista, corect

 2. buna gluma!!!!!!!

 3. Ha, ha, ha….ce frumoase fraze,ce frumos discurs, dar in 2016, cand narcisistul, Adonis, azi , botezat – candidat PNL la europarlamentare era doar cel mai frumos si elegant prezentator tv din Romania.
  M-as bucura din suflet sa sustina aceleasi idei in viitoarea si prima sa campanie electorala, iar daca va castiga, sa faca acelasi discurs si la Bruxelles. Nu v-ar place ? Sunt sigura ca ar avea un succes nemasurat si ar putea intra in istorie ca unul care gandeste cu capul propriu. Ce urmari ar putea avea discursul, din punct de vedere orbanist, iohanist si bruxellezist ???? Pai, ce importanta ar mai avea ? Romanii cu orientari politice liberale l-ar vota in masa, PNL, ar iesi pe primul loc si Orban cu ai sai ar fi ingropati la 2 metri sub pamant si totul s-ar putea schimba in bine. Daca , insa, discursul lui Rares Bogdan va fi o copie a discursurilor celor ce-l propun, Orban, Iohanis, atunci, va fi vai de liberali. Eu sunt o persoana cu mentalitate liberala dar in acest moment am numai dispret fata de cei ce conduc PNL-ul si fata de discursurile unor Valceanu, Ben Oni Ardelean, Sighiartau, Danca, Alina Gorghiu, etc…Mi-este rusine cand ma uit la televizor si-i aud vorbind ca niste roboti facuti de idiotii planetei. Aseara, Prisca a reusit sa justifice toate abuzurile facute de Kovesi in cariera ei… Gretos. E necesar sa apara un „Mesia” al liberalilor , care sa-i faca sa se cutremure de rusinea de a fi devenit un partid castrat de Iohanis. N-am nici o simpatie pentru oamenii increzuti ca Rares Bogdan, dar, as fi multumita daca si-ar pastra independenta de gandire si i-ar face KO pe Orban si ai sai catei.

 4. iti urez succes rares bogdan!primul articol invocat de b.t.i.nu are nici o legatura cu ce vrea el sa demonstreze,l-ai scris sub imperiul emotiilor create de valul de atentate din vestul europei!!!ptr celelalte,am inteles ca ti-ai cerut scuze azi liberalilor,foarte frumos!oricum,ce ai facut in ultimii ani ptr demascarea tuturor relelor facute de psd-alde,compenseaza cu varf si indesat asa zisele de catre b.t.i.(care sigur are ceva cu pnl-ul)pozitii anti liberale!!!

  • Rareș Bogdan este securist.
   Marota tereosereiștilor este un discurs securist.

 5. o fi zis rares astea, insa favoritul meu donald trump a anihilat total pe jihadistii din siria si irak. bravo, trump!

 6. Sint un cap … de lista. Puctum !

 7. Dar de insolventa se mai aude ceva? Astia stau asa, fara sa plateasca un sfant taxe si impozite pana la sfarsitul lumii?

 8. Bravo! Cu asemenea specimene jalnice vreti voi sa cereti voturile romanilor!? Sictir…dar vorba aceea : ce isi face singur omul cu mana lui….acest p(n) l va avea sigur soarta fostului pnt( cd) ….Open society plateste la greu grupari gen usr si plus….va fi mai greu cu alde si psd…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998