CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Noul lider al PSD si-a luat masina de fite in plina criza

0 comentarii / 1775 vizualizări / 22 februarie 2010

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, azi, că prima schimbare pe care o va face va fi să nu mai permită accesul maşinilor pe la intrarea din faţa sediului PSD. „O să vedeţi deja prima schimbare, poate nu o să mai intre nimeni cu maşina până aici, în afară de domnul preşedinte Iliescu, bineînţeles. Toţi ceilalţi o să intrăm pe jos, ca să arătăm şi noi ca un partid social-democrat şi să nu intrăm cu toate maşinile până aici”, a spus Ponta. Ideea nu e, deci, ca pesediștii să treacă la modele de mașini ceva mai populare, cum ar sta bine unor stîngiști, ci doar să le ascundă din bătaia camerelor de luat vederi. De altfel, trebuie spus că noul lider al PSD, deși nu decartează cine știe ce avere în declarația oficială, și-a luat, totuși, în leasing, o mașină de fițe în plină criză economică, anul trecut.

Ponta, dator cu 33.000 de euro
Potrivit declaratiei de avere postate pe site-ul Camerei Deputatilor, Ponta are datorii relativ consistente, care se ridica la 33.000 de euro, suma cu care a contractat un leasing. Noul sef al pesedistilor detine un teren in Gorj, cumparat in 2006, si doua apartamente in Bucuresti, achizitionate in perioada 2006-2008. Este posesorul unei Skode antice, cu an de fabricatie 1967, dar si soferul unui autorism de fite, un Mitsubishi Lancer, fabricat in 2008, cumparat in leasing anul trecut, de unde, probabil, si datoria de 33.000 de euro. In conditiile in care sotia noului lider, Daciana Sarbu, se lauda doar cu o leafa de europarlamentar, familia Ponta detine un singur cont, in valoare de 48.088 ron.

Mai sarac decit Geoana
Spre deosebire de Victor Ponta, fostul lider Mircea Geoana este un om instarit, desi majoritatea averii este trecuta, potrivit declaratiei postate pe site-ul Senatului, pe numele consoartei Mihaela. Astfel, familia Geoana detine un teren de 1000 de metri patrati in comuna Corbeanca si casa din strada Uruguay, donatie de la rude, ambele pe numele Mihaelei Geoana. Fostul sef pesedist conduce un Volkswagen destul de uzat, daca ne gandim ca are ca an de fabricatie anul 2001. Totodata, presedintele Senatului poseda obiecte de arta si bijuterii in valoare de 8.500 euro si obiecte de cult evaluate la 3.000 de euro. Familia Geoana sta bine, insa, la capitolul conturi bancare. Plasamentele in lei se ridica la suma de 6.435 ron iar cele in dolari la 195. 984. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998