CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Nu este pentru cine se pregateste

2 comentarii / 2072 vizualizări / 14 ianuarie 2015

Se pregateste Mircea Geoana. Este a nu stiu cata oara cand isi manifesta disponibilitatea. De a prelua conducerea PSD. In vremuri de rastriste. Pe care, tot in vremuri de rastriste, a pierdut-o. Altcineva insa sta la panda.
Domnul Mircea Geoana, dintr-un presedinte pur sange al Partidului Social Democrat, urcat pe valul condus de incoltirea lui Adrian Nastase, se transforma, iata, intr-un lider de serviciu. De cate ori Victor Ponta se clatina, sare, parca impins de un arc, Mircea Geoana, oferindu-se sa preia el fraiele PSD. Dar cine se anunta atat de des in politica are si sansele cele mai mici.
Din urma vin alti lupi tineri. In timp ce Liviu Dragnea isi face si el jocurile cum poate, pe sub nasul lui Ponta, care se prabuseste ca un castel de nisip, pe axa Bruxelles-Bucuresti, un PSD-ist de moda noua, Catalin Ivan isi face pregatirea. Isi cauta si isi gaseste prozeliti. Echipa lui se pregateste pentru asaltul din martie.
Dar nu este singurul. Nici Mihai Sturzu nu sta degeaba. In timp ce Catalin Ivan a dobandit notorietate si chiar popularitate ca purtator de cuvant PSD, in cea mai buna perioada a acestui partid, Mihai Sturzu, in aceeasi perioada, s-a calificat pentru o functie extrem de importanta, detinuta candva si de Victor Ponta, cea de presedinte al Organizatiei de Tineret. Este, in acelasi timp, si deputat. Si a fost si un candidat serios pentru functia de ministru al Culturii.
Asa ca nu este, dupa parerea mea, pentru cine se pregateste. Daca cel care se pregateste este Mircea Geoana. Si, cu atat mai putin, daca este Marian Vanghelie. Si, cu atat mai putin inca, daca numele sau este Liviu Dragnea. (Sorin Rosca Stanescu)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Soparlele lui SRS! Singurul care ar avea sanse sa-l detroneze pe Ponta este Dragnea, restul sunt niste mameluci.

  2. de acord cu SRS

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998