CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nucleara lui Ghita: Coldea si Kovesi, ofiteri acoperiti ai unui serviciu secret strain

2 comentarii / 6599 vizualizări / 16 ianuarie 2017

”În episoadele viitoare am să vă spun motivul adevărat pentru care această doamnă Kovesi e ținută în funcție; ce lucruri a făcut pînă acum în această țară și ce se mai dorește de la dînsa în continuare (…). Puterea lui Coldea asupra colegilor și asupra celorlalte instituții vine din relația de exclusivitate cu Kovesi. Amîndoi, de fapt, sunt ofițeri ai un serviciu secret străin. Serviciu secret al unei țări partenere a României, dar, totuși un serviciu secret străin. Acesta e motivul pentru care Coldea obligă colegii din SRI să o ajute pe Kovesi tot timpul, astfel încît ea să rămînă acolo, în funcție” (declarație a lui Sebastian Ghiță din episodul opt al dezvăluirilor sale televizate)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Într-un episod trecut, Ghiță a mai făcut referire la subordonarea lui Kovesi față de CIA, vorbind despre întâlnirile de la sediile SRI, în prezența lui Coldea și a unui șef al stației CIA, Karl Schwab „fostul șef al dnei Kovesi” și mai recent a lui Eric Easley „poate actualul șef al dnei Kovesi” . Dar prea puțini au fost atenți la ce a spus Ghiță atunci și tot puțini iau în seamă ce a spus ieri. Sigur că, în domeniul ăsta e greu să aduci dovezi. Niște semne de întrebare pot însă să rămână…

  2. Oameni de gunoi, detoneaza in capul tarii si se autodetoneaza ca sa scape turma de ciurucuri – canalii care s-au ridicat la suprafata dupa ‘revolutie’. Acum e momentul, ‘stapanul’ e ocupat cu propria reorganizare; poate chiar se poate banui:”saru mana, sefu, te-ajutam noi sa schimbi garnitura?”

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998