CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Numirea la sefia ANRE a fost una bomba. Bomba sexy, se aude…

1 comentariu / 4918 vizualizări / 18 octombrie 2017

Desemnarea la șefia prestigioasei ANRE a deputatului PSD Dumitru Chiriță a surprins pe mulți și a făcut să curgă rîuri de cerneală, în principal pentru că acesta ar avea la bază modesta specializare de electrician, iar mai apoi a devenit lider sindical în domeniul energetic. Nu știm, deocamdată, ce competențe are Chiriță pentru instituția pomenită, dar surse din PSD afirmă că trimiterea lui acolo a fost o mutare strategică a lui Liviu Dragnea însuși.

De ce?

Să ne întoarcem în timp nițel, nu mult, fix un an de zile.

Pînă la perioada în care listele PSD de candidați la deputăție erau finalizate, iar pe ele apărea un nume surprinzător, atît prin sonoritate, cît și prin implicații.
Tînăra tătăroaică de numai 26 de ani Şeila Abdulamit, căci despre ea vorbind, era prezentată în presă ca fiind ultima feblețe a liderului PSD Liviu Dragnea.
Cu încă un an în urmă, în decembrie 2015, făcuse vîlvă o vizită neobișnuită făcută de Liviu Dragnea în căminele din Regie, încărcat cu zacuscă, tobă și vin, pentru a revedea camera unde studiase pe vremuri, ca student al Politehnicii.
În cadrul vizitei, Dragnea a socializat cu tînăra Șeila, ocupantă chiar a respectivei camere, filmulețul făcînd oarece carieră pe net.
De aici pînă la plasarea pe listele partidului nu a mai fost decît un pas.
Cu toată bunăvoința liderului PSD, însă, de a o plasa pe liste, și încă alea de București, deși tătăroaica e din Constanța, tînăra nu a prins un mandat de deputat.
Dar îl va prinde acum, în urma demisiei lui Chiriță, trimis la ANRE.

Pentru că următorul candidat pe listă e Ciprian-Cătălin Necula, numai că acesta a avut neinspirația de a demisiona din partid în februarie, nemulțumit de ratarea deputăției.
Următoarea e Gabriela-Maria Podaşcă, fostă consilieră a lui Victor Ponta și cu asta am cam zis totul și i-am cam pus cruce. Următorul după Podașcă e Florian-Daniel Geantă, dar acesta deține președinția AVAS și e greu de crezut că se va da dus de acolo.
Și uite așa ajungem și la locul următor, ocupat de Şeila Abdulamit, care își va vedea visul cu ochii, chiar dacă mai tîrziu cu un an. Dovadă că Dragnea e, la urma-urmei, un om de cuvînt. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. turcii si tatarii din dobogea sunt din aia originali, cu ochii oblici, nu ca anatolienii si grecii turcizati din actuala turcie. otomanii la origini asa aratau, nu ca turcii de acum

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998