CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

O dezvaluire exploziva a lui Gusa, confirmata dupa trei ani

0 comentarii / 2479 vizualizări / 29 mai 2014

În noiembrie 2011, Cozmin Gușă, fostul consilier de campanie al lui Mircea Geoană la prezidențialele din 2009, a făcut o dezvăluire halucinantă într-un interviu acordat ziare.com, care părea, la vremea respectivă, doar parte a unui conflict de orgolii. Iată însă că azi, dezvăluirea respectivă e confirmată chiar de către cel acuzat, ceea ce aruncă într-o lumină nouă multe jocuri politice ale respectivului an electoral. Și nu numai.

Se știe deja, Victor Ponta a dezvăluit azi că, la prezidențialele din 2009, el nu l-a votat pe candidatul propriului partid, Mircea Geoană, pe care îl și consilia, ci pe Crin Antonescu. Ponta a explicat că lui nu i s-ar fi părut că Geoană avea calitățile necesare pentru a conduce România.

În noiembrie 2011, însă, Cozmin Gușă făcea în premieră o dezvăluire oarecum similară, dar avînd o cu totul altă explicație:

Victor Ponta, spunea el, ”a facut parte din grupul de oameni din PSD, care este extins si care l-a tradat pe Geoana in campanie. Sigur ca este vina lui Geoana ca nu a facut acest lucru explicit dupa pierderea alegerilor, pentru ca cei mai vehementi impotriva lui Geoana sunt cei care au luptat impotriva lui in 2009 sau cei care au colaborat direct cu Basescu, si e o intreaga pleiada de lideri care au fost in aceasta postura”.

În condițiile în care Ponta nu a luptat oficial împotriva lui Geoană în 2009, ar rezulta, potrivit lui Gușă, că el se plasează în tabăra colaboratorilor lui Băsescu, ceea ce ar putea lămuri multe enigme ale ultimilor ani, în special din relația președinte-premier. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998