CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

O fosta turnatoare la Securitate, propusa de Iohannis in conducerea TVR

11 comentarii / 61309 vizualizări / 21 martie 2016

Președintele Klaus Iohannis a desemnat-o pe realizatoarea TVR Christel Ungar Țopescu drept membru în noul Consiliu de Administrație al TVR, din partea Administrației Prezidențiale, în timp ce supleant a fost desemnată scriitoarea Ana Maria Sandu.

O mișcare oarecum riscantă a președintelui, am spune, dacă ne gîndim că Ungar e săsoaică din jud.Sibiu, de unde se trage și actualul șef al statului, ceea ce ar putea trimite cu gîndul la părtinire. Problema e alta: Christel Ungar Țopescu a fost racolată cu angajament în regulă și a turnat la Securitate încă de pe băncile facultății, conform documentelor oficiale de la CNSAS, pe care le reproducem mai jos. Finalmente, realizatoarea a scăpat de acuzația de poliție politică, neprimind eticheta de lucrător al Securității.
Rămîne, însă, aspectul moral al problemei, domeniu în care Klaus Iohannis nu reușește, ca de obicei, să furnizeze vreo surpriză plăcută, și asta încă de la începutul controversatului său mandat, pe care și l-a început decorînd un simpatizant legionar. (Bogdan Tiberiu Iacob)

 

979 Ungar Topescu Christe22_Page_1

979 Ungar Topescu Christe22_Page_2

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. Si care e problema? Sarcina ei este sa-l informeze pe Presedinte ce se intampla la TVR. Are experienta. E buna. Dar ce voiati sa puna un roman?

 2. Cine se aseamana se aduna !
  Sau credeati ca fuhrer-ul Ciolannis a ramas prin Romanika, pe acilea, ca e mai prost ? Nu, el a fost mereu de partea „cistigatoare” a societatii iar contactele si colaboratorii sai sint ceea ce are si el la indemina.

  Ca daca era vreo cioara credeti ca propunea vreo paunitza la TVR ?

 3. […] Președintele Klaus Iohannis a desemnat-o pe realizatoarea TVR Christel Ungar Țopescu drept membru în noul Consiliu de Administrație al TVR, din partea Administrației Prezidențiale, în timp ce supleant a fost desemnată scriitoarea Ana Maria Sandu, scrie inpolitics.ro […]

 4. Ai tupeul să comentezi tu, care ai un asemenea trecut?

 5. Mare caracter.Si o jurnalista mediocra, superficiala.Oare doar faptul ca e sasoaica o recomanda din partea Presedintelui? Care presedinte ar trebui sa-si primeneasca aproape toti consilierii.Eufemistic vorbind.

 6. […] sursa: inpolitics.ro […]

 7. Uite cine vb !! Desigur, gestul presedintelui este inpardonabil , insa observatia trebuia sa vina din partea altei persoane mult mai „spalata” . Pardon mon cher. rusine !!

 8. […] Sursa: InPolitics […]

 9. După ce şi-a tras moscheie în Bucale, Harap Alb de Sibii îşi trage şi sursă la TVR. Ca să nu se vadă că e săsăoaică, e deghizată în Ungar.

 10. Nu sunt un admirator al presedintelui, dar functia trebuie respecatata. Au trecut aproape 30 de ani si, inca , calitatea de collaborator sau lucrator al securitatii este folosita in scopuri politice. Si la un ucigas intervine reabilitarea. Importante sunt calitatile omului, profesionalismul etc. Daca nu imi convine spun de x ca a fost……..daca imi convine, tac din gura , ma fac ca nu vad……Ne mai miram ca Romania este unde este !!!

 11. Ce tari sunt unii în klontz…..Toți le știți pe toate și nu vă convine mai nimic ! La ce dracu mai trăiți pe lumea asta ? Măi NEMULTUMITILOR ?
  Voi ce faceți pentru România?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998