CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

O intrebare, de acum, legitima: a fost amor sau misiune?

1 comentariu / 4141 vizualizări / 22 septembrie 2014

Noua calitate autoasumată a lui Robert Turcescu, aceea de ofițer acoperit al unui serviciu secret, aruncă într-o lumină nouă multe evenimente, ținînd nu doar de activitatea de jurnalist.

Spre exemplu, o întrebare legitimă ar fi dacă relația pe care acesta a avut-o la un moment dat cu Daciana Sîrbu a fost pe bază de iubire ori pe bază de ordine venite de sus?

Cu atît mai legitimă e întrebarea cu cît, în 2004, cînd s-a consumat episodul relației vremelnice a celor doi, Turcescu se manifesta, deja, ca un aprig susținător al Alianței Dreptate și Adevăr, a lui Băsescu în mod special. De cealaltă parte, Daciana Sîrbu era secretar general al TSD, membru în Biroul Executiv Central al PSD, secretar de stat în guvernul Năstase pe probleme de tineret (ulterior președinte al Autorității Naționale pentru Tineret), după ce fusese anterior consilier în Corpul de Control al primului ministru Adrian Năstase, iar tatăl ei era ministru al Agriculturii și membru marcant al influentului grup de la Cluj.

În consecință, a fost, oare, Turcescu infiltrat la ordin, temporar, într-o familie politică extrem de puternică și influentă exact într-o perioadă cînd se pregătea marea bătălie politică Băsescu-Năstase și ADA-PSD, sau apariția sa în preajma Dacianei a fost ghidată strict de zeul Eros? (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Hehe, de-aia zicea nenea Orban de amazoane si Eros!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998