CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON UP | 1 USD = 4.5984 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON UP

O intrebare inocenta: cine a platit paranghelia guvernamentala de la Clubul Diplomatilor?

6 comentarii / 3934 vizualizări / 1 iulie 2020

Clubul Diplomatic București a găzduit azi lansarea de către Guvern a planului de relansare economică, manifestare la care au luat parte președintele țării, Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban și membri marcanți ai executivului.

Conform statutului oficial, Clubul Diplomatic este persoană juridică de drept privat, funcționînd ca ONG de utilitate publică, apolitică. Obiectivul clubului este oferirea unui cadru ”pentru încurajarea și sprijinirea desfășurării de activități sociale, culturale, sportive și de agrement pentru comunitățile diplomatice din București și personalități române și străine care doresc să beneficieze de aceste activități”.

Conform Monitorului Oficial nr.1371/2019, administrația Clubului își propunea anul trecut, pentru noul an desfășurarea unei activități manageriale de natură să conducă la un exercițiu financiar pozitiv, în condițiile în care datele contabile indicau că CDB e pe pierdere.

În consecință, întrebarea care se impune e: cine a plătit, cît, și din ce fonduri pentru impresionanta manifestare guvernamentală de azi, care, fiind eminamente politică, nici măcar nu prea s-ar încadra între activitățile specifice spațiului respectiv? (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. Cum „cine a platit”?!
  Turcul a platit!

 2. Si de ce un program de rahat, care nu are legatura cu tara romaneasca ci mai mult cu stapanii leprei galbene, trebuia prezentat cu atata fast?

 3. Cine a plătit? Noi toti! Mai puțin asd, care nu plătește impozit avand retard grav!

 4. Membri Consiliu Director al Clubului, înregistrați ultima dată la Ministerul Justiției, acolo unde se află registrul organizațiilor non-guvernamentale, sunt: Teodor Baconschi, Sorin Oprescu, Robert Cazanciuc, Mircea Neață – director general, Constantin Niculescu, Ion Diaconu, Dan Oancea, Nicolae Sianu, Liviu Tudor.

  Justitie curata

 5. Restaurantul Diplomatic, la cheremul Grupului de la Monaco
  Marian Pavalasc Actualitate Comentariile sunt închisepentru Restaurantul Diplomatic, la cheremul Grupului de la Monaco

  Restaurantul Diplomatic și 19 hectare din Parcul Herăstrău, ambele monumente istorice, au ajuns să fie închiriate, în ultimii cinci ani, de o firmă controlată prin interpuși de Dragoș Dobrescu și Puiu Popoviciu. În 1996, clădirea, alături de o suprafață de 19 hectare din Parcul Herăstrău, a fost dată de Ministerul Afacerilor Externe (MAE) în folosință gratuită unui ONG – Clubul Diplomaților București. În 2012, ONG-ul a închiriat clădirea și terenul, pe o perioadă de 8 ani, firmei Hotpoint Netwok, deținută pe rând de cei doi afaceriști. Restaurantul a fost modernizat, fiind unul dintre cele mai scumpe din București, însă a fost pus ca garanție de Hotpoint, pentru a obține un credit bancar de peste patru milioane de

 6. pnl,sica mandolina si guwernul lui infect si bineinteles micul dar marele colectionar de case ,trebuie sa plateasca cu viata pentru INALTA TRADARE!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998