CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

O intrebare legitima: de ce STS are tablete, iar scolarii nu?

4 comentarii / 3258 vizualizări / 9 septembrie 2020

Dacă pentru alegerile locale există mii de tablete, pentru copiii defavorizaţi care încep şcoala şi care ar putea avea nevoie de tablete pentru cursurile online, încă nu există soluţii. Observația legitimă aparține deputatului PSD Nicolae Georgescu, într-o declarație transmisă azi presei.

”Aşadar, în această perioadă, STS distribuie 22.475 de tablete necesare organizării alegerilor locale din acest an. Operatorii de calculator vor avea la dispoziţie materiale de instruire (ghid, instrucţiuni şi proceduri de lucru), prevederi legislative şi filme de prezentare cu activităţile pe care trebuie să le desfăşoare pe timpul procesului electoral, disponibile pe o platformă dedicată pregătirii. Pentru funcţionarea Sistemului informatic de monitorizare a prezenţei la vot şi de prevenire a votului ilegal (SIMPV), specialiştii STS au instalat şi configurat peste 9.000 de echipamente, pentru care asigură suportul tehnic IT&C.
Iată că, pentru organizarea alegerilor, guvernanţii găsesc resurse de tot felul!
Pentru începutul de an şcolar însă, nu se fac aceleaşi eforturi!
De ce, oare? De ce organizarea alegerilor locale este mai importantă decât educaţia?
În România, educaţia trebuie să fie gratuită, însă, pentru voi, mai importante sunt alegerile locale!” mai afirmă deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Toate regimurile COMUNISTE au incurajat scoala, fiindca prin educatie un popor devine constient de istoria sa, de talentele sale si de drepturile in raport cu alte popoare. Niciun regim COLONIAL nu a incurajat scoala. In Vietnam, inainte de francezi, erau putini analfabeti. La sfarsitul dominatiei franceze, 80% din populatie era analfabeta. Asadar, misiunea civilizatoare a Frantei in Indochina a fost un mit, precum este si misiunea civilizatoare a UE in Romania. Clasa politica de la noi este clasa corupta prin intermediul careia se dreneaza bogatiile acestei tari. Va asteptati sa faca ceva pentru invatamant ?

  2. Raspunsul la intrebarea din titlu e foarte simplu. Pentru ca STS e compus din idioti,cretini, arierati(revedeti foto) si trebuie rescolarizati. Inaite de a fi arestati si cu averile confiscate.

    • Nea Gheorghe laa…puscarie au tooot timpu’ din lume sa se ”colarizeze”…=?Oricum,in cazu’ lor ”MINTE MULTA NU SE CERE;,SA FII PROST SA AI PUTERE..!!”

  3. Raspunsul este simplu. STS este de fapt SMA adica serviciul de manipulare a alegerilor. Manipularea se face electronic. Deci au nevoie de tablete. Scolarii nu au nevoie de tablete pentru ca ei nu au nici o legatura cu alegerile.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998