CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

O minciuna spulberata: Romania, ”fruntasa” europeana la vaccinuri

6 comentarii / 4537 vizualizări / 15 martie 2021

De săptămîni bune aflăm de pe diverse canale, oficiale sau ba, despre cît de bine merge vaccinarea în România, țară fruntașă, zice-se, la nivel european. Realitatea e total diferită, conform datelor oficiale europene: suntem spre coada clasamentului.

Astfel, conform datelor raportate pe siteul european politico.eu, actualizate în ultimele 2-3 zile, țara noastră se plasează pe locul 19 din 28 la capitolul vaccinarea populației, cu doar 10,76% din populație vaccinată.
România e întrecută de țări precum Ungaria (locul 3), Polonia, Estonia, Lituania, Slovenia ori Slovacia, ca să ne referim doar la state din estul Europei.
Șmecheria de care s-au prelevat oficialii români e invocarea unui clasament întocmit nu după procentele din populație imunizate, cum e firesc, ci după numărul efectiv al vaccinurilor, ceea ce nu înseamnă decît furatul căciulii.
Prezentăm mai jos clasamentul real al vaccinărilor în UE. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. Fetiscana Jorjiță ( alo toarasu coloneu, foloseste mai discret rimelu si ruju ca te coopteaza bulanjiii in secta lor ) face bine dupa cum glasuieste porcu tepos Răchilă ( ce personulitati mai are si PSD sub conducerea lui Ciocalu… ) asa ca omorirea prin vaxinare merge mai departe!

  Vaxinu Astra Zevzeca e interzis in tot mai multe tari. Noi o dam inainte cu vaxinarea pe motiv ca e vaxinu „sigur” si n-are rost sa plingem dupa cei care s-au intors cu cracii-n sus , deoarece totu e o manevra de-a rusilor si chinejilor iar cei care pun la indoiala pretioasele indicatii si maretele realizari sint „TERORISTI”.

  Futu-va rasa-n cur si-n urechi de criminali ; de-abia astept sa calcam pe urmele shungurilor ca in anul 1956 cind tortionarii iudeo-bolsevici din Ungaria s-au apropiat foarte mult de cer. Pentru sugaciul mossadist si pedofil al Rahat, exista un tratament naturist 100% romanesc care il va lecui pe vecie..Daca subumanii astia experimenteaza pe noi fel si fel de otravuri, noi de ce sa nu-i VINDECAM TOTAL PE EI?

  De-abia aici putem deveni prima tara din Europa care scapa de psihopati si cretincovizi !!!

 2. Prevalat

 3. Eu nu vreau moartea pacatosului subuman al Rahat ci indreptarea lui.
  Dar daca pacatosul refuza indreptarea…

  Pentru asta am conceput un tratament minunat si revolutionar aplicabil si la alti subumani de aceeasi teapa, cum ar fi Cacat Tutor Popiescu zis Cetepulea Dementu Natiei si Mumălin IaBot.

  Se bazeaza pe un produs 100% natural romanesc si anume untura de porc topita.Aici mai am de experimentat intrucit BOILING POINT pentru topire cred ca ar trebui sa fie pe la 125 grade Celsius si nu 100 cum e normal.
  Ce sa fac, nu am „expertiza” inegalabilului piroman Sterilu Cîrcel ( si pe asta am sa-l introduc in programul experimental) asa ca orice sugestie e binevenita.

  Administrarea acestui tratament original care n-a mai fost incercat dar care va fi filmat cu camere de inalta rezolutie si popularizat pe TikTok, consta in turnarea acelei unturi pe cale 2Xbucala, adica oral si anal, printr-o pilnie metalica ( aia de platic nu e buna ca se poate deforma ), Momentan am o problema tehnica minora la injectarea anala intrucit pacientul trebuie sa tina palnia cu propriile maini in pozitia rascracit, adica cu capul in jos si gaoza in sus

  Sigur ca vor exista consecinte „adverse”; pentru unul care e bahai’st si muzulmel, nu se va mai putea bucura in raiul lui de cele 72 virgine promise de alahu akbaru ( sau virgini ca in cazul pedofilului propagandist al Antenei 3 Cacati) dar important e ca tara va scapa de niste cretincovizi.

  De-abia asta se numeste IMUNIZARE TOTALA.

 4. al Rahat Judecat !!!!

  al Rahat Condamnat !!!!

  al Rahat EXECUTAT !!!!

 5. Tabelul de mai sus spune multe,ce merita atentie.Las de o parte ca noi,ca procent si cifra absoluta suntem alaturi de „lumea buna” – Franta,Germania,Suedia,dar pe locul prim sunt britanicii cu cifre mult superioare tuturor,cu toate ce folosesc urgisitul vaccin oxfordian.Cum ramane atunci cu anatemizarea lui sau cumva insularii sunt o natie de sinucigasi,ceeace,potrivit istoriei lor,e oricum greu de acceptat.

 6. […] Astfel, conform datelor raportate pe siteul european politico.eu, actualizate în ultimele 2-3 zile, țara noastră se plasează pe locul 19 din 28 la capitolul vaccinarea populației, cu doar 10,76% din populație vaccinată.România e întrecută de țări precum Ungaria (locul 3), Polonia, Estonia, Lituania, Slovenia ori Slovacia, ca să ne referim doar la state din estul Europei.Șmecheria de care s-au prelevat oficialii români e invocarea unui clasament întocmit nu după procentele din populație imunizate, cum e firesc, ci după numărul efectiv al vaccinurilor, ceea ce nu înseamnă decât furatul căciulii.Prezentăm mai jos clasamentul real al vaccinărilor în UE, informează inPolitics. […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998