CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

O noapte de lucru cu doamna Elena Udrea

0 comentarii / 2730 vizualizări / 15 august 2011

La ceas de noapte, pe racoare, doamna Elena Udrea munceste. La Cotroceni. Conform tabloidului Click!, a trecut in prealabil pe la coafor. Doar nu era sa se prezinte lalaie in fata sefului statului. Sau ciufulita. Apoi da pe la minister. Cum care? Al Dezvoltarii. Pe care il conduce. Nu se cade sa mearga la Cotroceni cu mana goala. Pleaca cu mapa. Pana aici, nimic iesit din comun. La prima impresie, Click! ii face reclama doamnei Udrea. Arata ca ministrul da in branci de munca. Pana in puterea noptii. Incurcatura incepe abia apoi. Cand reclama devine altceva. Dar nu Click! e de vina.
Click! nu a insinuat nimic. A relatat pur si simplu un traseu al unui ministru harnic. Care, in absenta premierului, se duce la seful statului. Parte a Executivului. Pentru ce? Ca sa-i prezinte stadiul absorbtiei. La ce nivel se pupa Dezvoltarea cu absorbtia. De fonduri. Europene. Pentru ca a doua zi, in zori, sa-i fie prezentat un raport responsabilului european. Munca contra cronometru. Dar de unde vine incurcatura? Cum de reclama Click! se poate transforma in antireclama? Cine a procedat in asa fel incat finalul sa nu se mai termine cu happy – end? Ci in comedie. In comedia unei nopti de vara.
Informatia de presa este ca doamna Udrea a intrat la Cotroceni pe poarta principala. Nu a sarit garduri. Nu a patruns precum pasarica vrajita prin ziduri sau ferestre. Si, daca asa stau lucrurile, cum de purtatorul de cuvant al Presedintelui Traian Basescu, domnul Valeriu Turcan, habar nu are? Cum de nu stie domnia sa ca doamna Elena Udrea munceste la Cotroceni, in puterea noptii? De ce pretinde ca are nevoie de timp pentru a-l intreba pe Presedinte? Ce? Nu exista portar la Cotroceni? E SPP-ul in vacanta? Sau Elena Udrea trece fara a fi inregistrata? Ca naluca? Dar purtatorul de cuvant al ministrului Dezvoltarii? Adica chiar al doamnei Udrea. Nici el sa nu stie ca ministreasa a plecat la Cotroceni, cu mapa si cu sapa? Ce? Era un secret? Nu era o treaba oficiala? De stat? De ce e luat el prin surprindere? Dar nu suntem inca in plina intriga shakespeariana. Abia urmeaza. (Sorin Rosca Stanescu)

Mai multe pe CorectNews

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998