CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

O noua gafa a Dancilei-Kamala si cum a incercat Casa Alba sa o dreaga

8 comentarii / 8211 vizualizări / 12 martie 2022

Abia plecată din România, Kamala Harris a comis iar una dintre, de acum, legendarele sale gafe, care o plasează în ochii presei americane în postura unei veritabile Viorica Dăncilă. Încă mai spectaculos e modul jenant în care Casa Albă a încercat să îi dreagă gafa.

Prezentă azi la Comitetul Național al Democraților, ediția de iarnă, vicepreședintele SUA a declarat, cu referire la recentul periplu european prin Polonia și România, că ”Statele Unite sunt ferm alături de poporul ucrainean în apărarea Alianței NATO”.

Dacă perla Kamalei Harris nu a mai putut fi dreasă pentru democrații aflați în sală, s-a încercat, în schimb, repararea gafei pe siteul oficial al guvernului american, acolo unde transcrierea discursului său a suferit o mică ”ajustare”, fiind adăugată între paranteze conjuncția ”și”:
”Statele Unite sunt ferm alături de poporul ucrainean (și) în apărarea Alianței NATO”, ceea ce schimbă oarecum sensul celor spuse.

Din păcate pentru ea, înregistrarea video face deja ravagii pe internet.  (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Joe Biden, Kamala Harris, Nancy Pelozzi – conduc SUA ?

 2. Hopa ,am fost cenzurată deși amulye aprecieri! Ce a deranjat?Faptul că am scris că mulatra a venit în România cu ifose de ocupanta?

 3. Și cine este Kamala Hariss? O însoțitoare a unui babalâc cu o fata că o masca ,a unui zombi.Privindu-i figura îți dai seama de decăderea ,,democratică,, a ,,marii,, SUA.

 4. Am cautat asta in presa americana și e cam de negasit. Poate a aparut doar în publicații ultrapartizane gen Fox News și Breitbart, care fierb de indignare la orice aiureală pun pe seama adversarilor. Cam la fel fac MSNBC și Daily Kos de partea cealaltă, doar că mai discret. Comentarii răuvoitoare se pot face din plin: acum câteva zile autoproclamatul „stable genius”, adică Donald Trump, întrebat de Ucraina a răspuns ceva despre morile de vânt. Pe bune!

 5. ”Statele Unite sunt ferm alături de poporul ucrainean în apărarea Alianței NATO”
  alaturi de „poporul ales”
  (maxtor a comis-o,
  every now and then
  every once again)

 6. ‘O NOUA GAFA A DANCILEI-KAMALA’…
  Nu puteati sa va abtineti sa nu faceti comparatii cu Dancila, d-le BTI?
  Desi s-au perindat pe la guvern personaje muuult mai inculte( de exemplu Raluca Turcan,ca la barbati n-ar ajunge o pagina A4) ati ramas blocat in peisaj ca-i cool!

 7. Nu o mai jigniti pe dna .Dancila. Dinsa este,totusi, inginer petrolist. Daca ii urmareati interviuriele la dl. Cristoiu si altii,va schimbaati impresia. Era timorataa de Liviu Dragnea si ametitii care ii pregateau tetele. Asa ca…..e o distanta mate intre cele doua.

 8. […] ca speranta ieftiniri gazelor e la rusi) cat si Camala Harris, acesta Viorica Dancila a Americii, cum bine o descrie Bogdan Tiberiu Iacob intr’un articol in care enumera gafele recente ale acestui personaj care a ajuns subiect de bancuri in USA. Nimic din toate astea nu au alungat […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998