CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

O palma pe obrazul PNL: gruparea Chiliman, primita cu onoruri in PDL

1 comentariu / 1664 vizualizări / 16 iunie 2014

Deși vorbește neîncetat despre așa-zisa unificare a dreptei, PNL nu a mișcat un deget pentru readucerea în partid a foștilor liberali de calibru excluși abuziv în mandatul lui Crin Antonescu, fie că s-au numit Chiliman, Cataramă ori Patriciu.

Dă lovitura, în schimb, PDL, care nu numai că e de acord cu primirea întregii grupări Chiliman, dar le oferă cele mai înalte onoruri, primarul sectorului 1 urmînd să devină, potrivit stiripesurse.ro, prim-vicepreședinte al partidului lui Blaga.

Decizia privind parteneriatul politic cu IRL urmează să fie validată în cadrul ședinței BPN al PDL de azi. În urma acestei negocieri, Chiliman și restul liberalilor excluși ori demisionari din PNL vor reveni, finalmente, în partidul care va continua să poarte numele respectiv, rezultat din fuziunea cu PDL, atît doar că o va face în mod ”nenatural”, pe mîna unor politicieni cîndva adversari și nu a formațiunii pentru care a cîștigat de două ori, fără drept de apel, cea mai mare primărie din țară, după cea generală. Încă o dovadă că nimeni nu e profet în țara lui. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. cine e transexualul din dreapta imaginii, de langa chiliman?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998