CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

O romanca si fostul patron al PRO TV, alesi in fruntea evreilor din intreaga lume

6 comentarii / 11207 vizualizări / 26 aprilie 2017

Congresul Mondial Evreiesc, forul suprem de conducere al evreilor din întreaga lume, reunit la New York duminică, luni și marți în prezența a peste 600 de delegați din 90 de țări, și-a ales noua conducere pentru un mandat de patru ani. În postul de președinte a fost reales magnatul american Ronald Lauder, fostul patron al companiei media CME, din care face parte PRO TV.

Director al boardului de conducere a fost reales David de Rothschild, miliardarul francez care l-a creat pe Emanuel Macron, candidatul cu cele mai mari șanse la șefia Franței, miliardar aflat sub ancheta penală a justiției franceze pentru fraudă bancară, la o cifră de afaceri de cca.150 de miliarde de euro. Același Rothschild e producătorul celebrului vin de lux ”Opus one” pe care Liviu Dragnea i-l oferea lui Florian Coldea la întîlnirile discrete pe care le-au avut în ultimii ani, conform dezvăluirilor lui Victor Ponta.

Magnatul rus Moshe Kantor, ales anul trecut șeful Congresului European Evreiesc, despre care se vehicula că va candida la postul suprem s-a mulțumit cu postul de director al Consiliului Politic, spre dezamăgirea aceluiași Liviu Dragnea, un apropiat al său.

România are o anume legătură cu noua conducere a congresului mondial, prin intermediul Colettei Avital, fosta membră a Knessetului, născută în București, și care a fost aleasă în boardul executiv.
Colette Avital a emigrat din România în anii 50 și a urcat treptele politicii israeliene pînă la candidatura la președinție, în 2007. Acum cîțiva ani, numele ei a fost vehiculat în PSD ca potențial candidat prezidențial din partea partidului social-democrat.
Din partea evreilor români, la congres a participat Ovidiu Bănescu, viceliderul Federației Comunităților Evreiești din România.
Demn de menționat că o stranie coincidență – sau poate mai mult de atît – a făcut ca exact în timpul congresului de la New York, în care principala temă de discuție a fost revigorarea antisemitismului în Europa, s-a produs la București vandalizarea unor morminte din Cimitirul Evreiesc, eveniment considerat de mai-marii evreilor de la noi drept unul extrem de grav și care va trebui clarificat cu celeritate de către autorități. (B.T.I.)

foto: worldjewishcongress.org

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. […] O romanca emigrata in Israel si fostul patron PRO TV au fost alesi in fruntea evreilor din intreaga lume, potrivit inpolitics.ro […]

  2. […] Congresul Mondial Evreiesc, forul suprem de conducere al evreilor din întreaga lume, reunit la New York duminică, luni și marți în prezența a peste 600 de delegați din 90 de țări, și-a ales noua conducere pentru un mandat de patru ani. În postul de președinte a fost reales magnatul american Ronald Lauder, fostul patron al companiei media CME, din care face parte PRO TV, anunță InPolitics. […]

  3. […] Congresul Mondial Evreiesc, forul suprem de conducere al evreilor din întreaga lume, reunit la New York duminică, luni și marți în prezența a peste 600 de delegați din 90 de țări, și-a ales noua conducere pentru un mandat de patru ani. În postul de președinte a fost reales magnatul american Ronald Lauder, fostul patron al companiei media CME, din care face parte PRO TV, anunță InPolitics. […]

  4. […] Congresul Mondial Evreiesc, forul suprem de conducere al evreilor din întreaga lume, reunit la New York duminică, luni și marți în prezența a peste 600 de delegați din 90 de țări, și-a ales noua conducere pentru un mandat de patru ani. În postul de președinte a fost reales magnatul american Ronald Lauder, fostul patron al companiei media CME, din care face parte PRO TV, anunță InPolitics. […]

  5. Iata o componenta a OCULTEI MONDIALE….Pe fata si transparent …. Q.E.D.

  6. […] Sursa: worldjewishcongress.org, inpolitics.ro […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998