CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9457 RON DOWN | 1 USD = 4.6715 RON DOWN | 1 GBP = 5.7258 RON DOWN

”O țară are nevoie și de proști. Dacă n-ar exista nu ți-ar mai săpa nimeni grădina, nu ți-ar mai desfunda nimeni canalizarea.” (Sorin Vîntu – Cristoiublog.ro)

4 comentarii / 7814 vizualizări / 26 aprilie 2020

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. @Opinați că SOV ar putea face apropouri la Maria Vlas, care a fost prezentată de mass-media lucrând grădina, după eliberare,?

  2. Nici macar nu s-a gandit la asa ceva. Mintea omului fuge mai degraba unde nu trebuie. Ceea ce a spus este valabil pt orice oranduire sociala. As vrea si eu sa am o curticica cu flori, pe care sa o ingrijesc cu mainile mele. Maria Vlas este fericita in gradina ei. Nu inseamna ca e proasta. Dl. Vantu a spus altceva, dar sunt destui ”destepti” sa denatureze si fapte si vorbe.

  3. Mare intelepciune. Cui nu i-ar conveni sa stea tolanit pe terasa si sa priveasca cum ii aranjeaza unul gradina . Asta nu inseamna ca gradinarul este un prost. In fond fiecare cu meseria si priceperea sa. Poate ca toti am fost candva in activitatea noastra indiferent de specializare „gradinarul” sau „instalatorul” cuiva. inclusiv tu Vantule. Asta imi aduce aminte de prof.dr. academiceni, somitati de talie mondiala, tremurand la propriu in fata unui sergent major de la circulatie care statea in dreapta si-l examina pentru obtinerea permisului de conducere. Deci, cine era gradinarul( „prostul „) si cine „desteptul” ?

  4. Am intele uraganule , oamenii cinstiti , corecti cu principii care nu ajung in conflict cu legea si fac toate muncile in afara de excrocherii si fraude sunt prosti da , legea a fost mult prea blanda cu tie si cu cei de tepa ta , pacat

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.