CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9543 RON DOWN | 1 USD = 4.6181 RON DOWN | 1 GBP = 5.7545 RON DOWN

O, tempora: Razboiul lui Ludovic Orban cu diplomele false

11 comentarii / 4074 vizualizări / 13 octombrie 2020

2 septembrie 2017
Orban: Am creat fabrici de diplome în care cei care absolvă nu-și găsesc loc de muncă

„Principala problemă pe care o avem este neracordarea sistemului de educație cu realitățile din economie și societate, cu piața muncii. Faptul că de pe băncile școlilor nu ies tineri care să fie pregătiți să facă față competiției de pe piața muncii. Am creat fabrici de diplome în care cei care absolvă, într-o proporție de peste 50%, nu-și găsesc loc de muncă în disciplina pe care au absolvit-o. O mare parte din investițiile care ar putea să vină în România sunt ținute la graniță din cauza lipsei mâinii de lucru calificate pentru că a vrut Cati Andronescu și cu universitarii grupați în jurul ei să distrugă învățământul profesional astfel încât să aibă carne de tun pentru facultățile create pe bandă rulantă după Revoluție numai pentru a genera o falsă formă de educare la nivel superior”.

30 martie 2019
Orban: Fabrici de diplome create pe bandă rulantă prin decizie politică

„Când o aud pe Ecaterina Andronescu când vorbește de învățământul profesional și tehnic, îmi vine să arunc televizorul pe geam. Cum poate să vorbească de relansarea învățământului tehnic și profesional omul care a distrus învățământul tehnic și profesional numai pentru fabricile de diplome pe care le-au creat pe bandă rulantă prin decizie politică, astfel încât să-i lipsească pe oameni de șansa de a reuși în viață? Fraților, în școlile românești nu se face consiliere profesională și vocațională, iar dacă se face, se face cu totul și cu totul întâmplător și absolut formal”.

11 mai 2019
Orban: Dacă educație nu este, nimic nu este. S-au fabricat universități prin decizii politice

„Dacă educație nu este, nimic nu este. O să spun un lucru care poate n-o să le placă la unii, s-au fabricat universități prin decizii politice, atât universități de stat cât și universități private, pe bandă rulantă, după Revoluție și din păcate, mulți dintre cei pe care îi vedem astăzi în capul trebii sunt produsele acestor universități, cu diplome făcute pe puncte de oameni care nici măcar nu au trecut pe la cursuri, de oameni care faultează limba română în fiecare apariție publică, de oameni care nu au o minimă înzestrare intelectuală și un minim bagaj de cunoștințe care să le permită să înțeleagă un fenomen de ansamblu dintru-un domeniu sau altul al societății”.

Articol dedicat muțeniei premierului Ludovic Orban în cazurile Baranga și Manciu. (Bogdan Tiberiu IACOB)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. Toti cei care compun ciuma galbena in frunte cu conducatorul iubit au o boala: PeeeSeeeDeee. Tratati-va mai, ca e grav de tot.

 2. Diplomele lui Orban sint cumva false? Servite de Secu tatalui sau?

 3. Orban le zicea bine, cum le zicea el. De unde sa stie bietul functionar guvernamental ca oamenii lui au diplome false? Articolul este tendentios si gresit orientat strategic. Atacandu-l pe Sica va duceti dupa fenta pentru ca nu el va fi prim-ministrul viitoarei coalitii de la guvernare.

  • Sunt citate din Orban.

   Deși este evident tu n-ai cum să faci legătura pentru că așa ai primit ordinul.

   NESIMȚIȚILOR, situația de azi, cu Baranga și Manciu, ultimul fiind soțul nelicențiat al consilierei retardatului Iohannis, este opera ăluia care consuma harneli despre educație, pe mandatul României educate.

   Hahahahaha, securiști prostovani!!!

 4. Uitandu-te la ce scriu postacii pesedelei nu poti sa nu remarci ca sunt putin facuti pe dansii.
  De parca universitatile private si doctoratele date la toti prostii ar fi fost inventate de Sica Mandolina, nu de pesedeaua puiemontista Abramburika Ever green. Atunci cand nu e maroon si dumneaei, baba.

  • Ce a făcut SRI cu mâna vreunui lăbar de partid rămâne la SRI.

   Securiștii sunt impostorii României!!! :)))

 5. Va mai amintiti de „Cazul Gorun Adrian”?

  Individul, adunat de pe drumurile Gorjului (o adevarata pepiniera a Securitatii si Partidului), este adus la Ministerul Educatiei Nationale de numitul si renumitul Marga Andrei, pentru initiere. La sfarsitul mandatului (2000), vin impreuna la UBB, unde i se creeaza, la ordin, un post de director, si este gazduit gratis intr-o garsoniera special amenajata in Parcul Iuliu Hațieganu (Parcul Babeș). In mai putin de trei ani, Gorun Adrian reuseste o performanta „iesita din comuna”, cum zice poetul, devenind conferentiar la UBB, pe seama doctoratului facut cadou de „marele reformator al invatamantului romanesc modern”. Apoi, cu CV-ul de invidiat(!?), se intoarce la Targu-Jiu, unde devine profesor universitar si este ales rector, evident in mod democratic! In cardasie cu mentorul lui declanseaza toate „demersurile necesare” pentru fuziunea celor doua uinversitati, UBB din Cluj-Napoca si UCB din Targu-Jiu/de la B la C nu este decat un singur pas (https://gorjeanul.ro/gorun-vrea-sa-fuzioneze-ucb-ul-cu-babes-bolyai/). Din fericire, planul diabolic a esuat!? Nu dupa mult timp, Gorun Adrian a ajuns la MAE, unde probabil munceste si astazi cu spor, slujind cu devotament PNL, unul dintre partidele de suflet ale lui Marga Andrei.

  Trista tara, jalnic popor!

 6. Escrocul din poză e băiat de securist.

 7. […] Articol dedicat muțeniei premierului Ludovic Orban în cazurile Baranga și Manciu. (Bogdan Tiberiu IACOB)Sursa: inpolitics.ro […]

 8. In poza a vem o maimuta simpatica si un urangutan betiv

 9. orban…&company,dam pe mute,sa nu ii auzim,dreptul la educatie este universal problema studiilor universitare fara loc de munca ,au si europenii,americanii,canadieni..diferenta la ei gasesti locuri de munca se numeste reconversie,igasesti joburi bine platite ,ucenicii, ii scolarizeaza marile companii de productie,nu guvernele in romania ce sa faca copii cu scoala profesionala finantata de guvern?nimic nu producatori mari,nu horeca….sistemul romanesc este infaliment,a fost si va fi,nu exista nici vointa nici putinta,noroc sa ai politician ajungi ori salariat in institutii bugetate DSP,Inspectorate scolare…niste mastodonti ceausisti,,tatu,unchiul,matusa,parlametarul… te recomanda ei te angajeaza…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998