CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON UP | 1 USD = 4.5984 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON UP

O victorie a democratiei: partidele – afaceri de familie

7 comentarii / 3472 vizualizări / 3 iunie 2019

În PSD tocmai s-a încheiat un capitol tenebros al partidului-afacere de familie, după condamnarea lui Liviu Dragnea, dar mecanismul merge glorios înainte. Următorul partid în care politica se face pe cumetrii, toane și în disprețul procedurilor statutare este PNL, organizația de București pregătindu-se să devină terenul de joacă al lui Rareș Bogdan și al apropiaților lui după ce vechea conducere a părăsit funcțiile. Dacă lista de pretenții a lui Bogdan va fi îndeplinită, următorul pas nu ar mai fi, în România, decît angajarea de firme private care să managerizeze organizațiile de partid, pe bază de contract. Desigur, fără licitație.

Rareş Bogdan a declarat, azi, că e pregătit să preia filiala PNL Bucureşti, cu condiţia să vină cu propriul secretar general şi ca cei şase preşedinţi ai organizaţiilor liberale de sectoare să fie numiţi tot de el.

„Dacă condiţiile mele se acceptă probabil voi lua această decizie, dar condiţiile mele sunt extrem de dure şi nu ştiu dacă vor conveni: Opoziţie totală la PSD. PSD guvernează prost capitala, deci nu voi accepta niciun fel de înţelegere de niciun fel. Nu voi vota nicio iniţiativă a primarilor PSD. Dacă ei sunt pregătiţi să intre în opoziţie radicală cu PSD, atunci for accepta condiţia. Dacă vor accepta şi cererile mele care nu sunt de negociat, adică cei şase preşedinţi de sectoare vor fi aleşi de mine, nu de altcineva şi vor fi validaţi”, a declarat Rareş Bogdan, înaintea şedinţei BEX al PNL, conform Mediafax.

O altă condiţie a acestuia este crearea propriei echipe. El vrea să vină cu propriul secretar general.

„Voi dizolva toate birourile de conducere actuale ale organizaţiilor şi îmi voi pune propriul meu secretar general şi cei trei prim-vicepreşedinţi. Dacă acceptă cei din conducerea naţională cererile mele care sunt cât se poate de clară, adică nu Rareş Bogdan singur, cu o echipă ce nu îi aparţine, ci Rareş Bogdan şi echipa sa, atunci sunt pregătit să preiau Bucureştiul, altfel nu” a adăugat Bogdan. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Dichisitul e pe cai mari! Pb e ca uneori mai sunt chibitii de pe margine care pun iasca aprinsa in urechile cailor, iar acestia o iau razna! Sunt sanse ca jocheul sa fie făcut varza de copitele cailor!
  P. S
  Pe traducere pensiile speciale la care se refera e sunt iasca!

 2. „…tiganu cand s-a vazut imparat/ primul pe ta-su l-a spanzurat…”

 3. Un prostănac înfumurat.

  • De accord.
   Problema este: puneti-l si voi sa candideze pe prostanacul vostru infumurat, ati ghicit, pe gurita Mihai Gadea. Sa vedem cate votusi obtine!

   • Fără sprijinul STS?

 4. Ce sunt alea alegeri, vot, competenta? Numiri! Asta este cuvantul de ordine.

 5. Oreste, ce funcție o primi, oare?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998