CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Oana Pellea: Multumesc Bancii Raiffeisen pentru ca imi sustine spectacolele

11 comentarii / 14035 vizualizări / 17 martie 2021

Actrița Oana Pellea, stîlp al comunității #Rezist, dezvăluie, într-un interviu pentru Dilema Veche, că beneficiază de ani de zile de susținerea financiară a Băncii Raiffeisen în punerea în scenă a spectacolelor de teatru în care joacă. O minunată comuniune spirituală, dacă ne amintim că Raiffeisen a sprijinit protestele din Piața Victoriei, inclusiv prin prezența frecventă în piață a președintelui olandez, Steven van Groningen, cu familie cu tot, un semnal greu de ratat, și aspru criticat de mulți la acea vreme.

”În primul rînd trebuie să spun că datorez acestei bănci, pe care o consider una dintre puținele și rarele bănci care au o aplecare reală asupra culturii române, faptul că susține în principal texte din dramaturgia și literatura românească, ceea ce mi se pare fabulos. De altfel, colaborarea mea cu Banca Raiffeisen este îndelungată, se întinde pe niște ani, vorbesc despre spectacolul N(AUM), o producție a Asociației GOONG, sprijinită de Raiffeisen, Idolul și Ion Anapoda, Frumos e în septembrie la Veneția – spectacol care se joacă de cîțiva ani, cu casa închisă. Cel mai recent proiect, Cuvintele dintre mine și tine, disponibil pe platforma Raiffeisen Art Proiect, mi-a dat ocazia nu doar să intru aplicat în universul unor „domni”, care pentru mine înseamnă mult, dar și să fac o plecăciune în fața lor” afirmă Pellea în interviu.

Un gest elegant, spunem noi, din partea reputatei actrițe de a mulțumi public băncii care o menține în activitatea artistică de ani de zile, în condițiile în care nu toți artiștii s-au dovedit la fel de norocoși. Poate pentru că s-or fi nimerit, unii, de altă parte a baricadei decît Van Groningen, la proteste. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. Raiffeisen bagă bani în buzunarele oamenilor. Werner n-a dat banii înapoi statului nici acum. Doar i-a încasat ilegal.

  De la Raiffeisen, fosta Bancă Agricola, cu multe dintre imobile luate de SRI de drept, pentru un stat de drept mai falic.

  • Parpanghele iar scrii cu numele lui Franklin, prostovane! Nu vezi ca puti si cand nu mirosi? Cum indraznesti sa te iei tocmai tu de o personalitate culturala, tu, zilier si tucalar al unor hoti marunti ai pesedelei. Pune bah mana si munceste, lipeste afise, ajuta si tu la sapa babele din satele pline de votanti de-ai nostri. Nu vezi ca nu stii nici sa scrii corect? Umpli ca prostul pastarile cu 2-3 randuri de rasete prostesti.

   • Eugen Orlando Teodorovici a denunțat public faptul că Academia SRI Mihai Viteazu i-a trimis prin poștă diploma de absolvire a unui program la care nu s-a înscris și nu s-a prezentat niciodată.

    Spuneam că escrocul imobiliar Klaus Werner Iohannis are decizie definitivă și trebuie să scoată banii, oricât ai suge tu pula ca un cioban securist prost ce ești.

 2. Amza Pellea l-a interpretat magistral pe Mihai Viteazul. iar filmul e cu adevarat unul grandios.

  DAR DACA ADEVARATUL MIHAI VITEAZUL AR FI AVUT O PROGENITURA CA SI TIRITURA ASTA DIN IMAGINE, AR FI DESCAPATINAT-O

 3. Asta explica multe ,daca mai era ceva de explicat …

 4. Jegu-i jeg și n-ai ce-i face! Puzzel-ul se compune ”pas cu pas”!

 5. Oana! Oana! Cum ești tu nevinovata dar cu slobozul( si la propriu și la figurat) la gura!
  Patapievici și degeneratul olandez iti dau la clanta( si la propriu și la figurat) si tu ne predici noua despre onestitate! Dacă Amza știa ce penala ajungi te scapă în cap când erai mica!

 6. Si astea nu se numesc prostituate. Sunt artiste.

 7. Păcat de numele pe care îl poartă…

 8. Aceasta individa face parte din specia umana?

 9. Multumeste-le,babaciune ,vei ramane cu banii ,o fataloaica si un nimeni in drum care in fiecare zi insulti memoria Marelui Amza.Eu ,unul,nu cred ca esti fiica biologica a lui.Amza nu ar fi fost niciodata atat de ticalos.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998