CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Observația lui Orban: Guvernele care susțin sancțiunile contra Rusiei cad unul după altul

13 comentarii / 3240 vizualizări / 27 septembrie 2022

”Sancțiunile introduse vor provoca pagube uriașe și Europei. De fapt, de la război, deci în jumătate de an, Rusia a câștigat venituri de 158 miliarde euro din exporturile crescute de energie. Aceasta este mai mult decât veniturile totale anuale din export ale Rusiei pentru 2021. În plus, jumătate din acești bani, 85 miliarde euro au fost plătiți de țările Uniunii Europene. Se poate spune că sancțiunile au sărăcit poporul european și Rusia nu a căzut în genunchi. Această armă a tras invers, cu sancțiunile Europa s-a împușcat în picior” avertizează premierul Ungariei, Viktor Orban, pe Facebook.

”La Bruxelles, în iunie, birocrații au promis că sancțiunile vor aduce sfârșitul războiului. Nici azi nu vedem sfârșitul războiului, iar facturile la energie au crescut foarte mult. Prețurile sancționate la energie nu sunt, sau este foarte greu de gestionat întreprinderile europene. Așteptăm alegeri, toată Europa așteaptă un răspuns de la Bruxelles la întrebarea, cât timp vom face asta. Dacă asta continuă, toată Europa se va scufunda. Este timpul să fim sinceri cu prietenii noștri americani în legătură cu asta. Până când nu e prea târziu.
Din ce în ce mai mulți oameni furioși în Europa. Birocrații de la Bruxelles trebuie să înțeleagă că nu este posibil să te joci cu soarta unor economii întregi și a milioane de oameni. Acest lucru este iresponsabil! Și să răspunzi la facturile mari la energie trimițându-le la Moscova este un act dureros și ofensator. Nu e de mirare când oamenii furioși se simt păcăliți și înlocuiesc guvernele țărilor care susțin sancțiunile unul după altul” mai spune liderul ungar. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

13 Comentarii

 1. Europa se sinucide economic impinsa de „americanii” de la Casa Alba, americani coetnici cu Zelensky, precum Antony Blinken, cu un bunic de la Kievs (Meir Blinken, scriitor evreu de limba idis).

 2. Un document semnat de RAND Corporation, think-tank evreiesc din SUA, ce datează din ianuarie 2022 şi are titlul „Slăbirea Germaniei, consolidarea SUA”, spune totul, arătând „necesitatea urgentă” de aflux de resurse din exterior pentru a menține economia americană în ansamblu, „în special sistemul bancar”, urmând a fi dărâmată economic pentru aceasta Europa. „Numai țările europene legate de angajamentele U.E. și N.A.T.O. ne pot oferi acestea fără costuri militare și politice semnificative pentru noi”, scrie RAND în raport.

 3. “Giorgia Meloni won the Italian election — but it is also true to say the left lost it”
  https://rumble.com/v1llin1-harnwell-giorgia-meloni-won-the-italian-election-but-it-is-also-true-to-say.html

 4. Blocata…de moneda euro?
  Meloni wins. Italy must prepare to take on Ursula and EU

 5. Bravo, Giorgia. Moare zgripţuroaica.
  https://www.youtube.com/watch?v=fRgWBN8yt_E

 6. Ne place nu ne place Orban e singura voce lucidă in Europa. Așa e, sancțiunile au fost aplicate spunandu-se că așa Rusia va ceda și războiul va înceta. Acum când acest lucru nu s-au întâmplat noi cetățenii devenim victimele unei tactici care a eșuat. Se afirmă „trebuie sa facem ceva”. Perfect dar sancțiunile au eșuat asta e adevărul băgat sub preș.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998