CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Observatia lui Ponta: PSD, invadat de ”imigranti”

0 comentarii / 2524 vizualizări / 10 octombrie 2017

”Presedintele PSD este un fost PD-ist din partidul lui Basescu/ principalul comunicator este un fost PRM-ist care il injura acum pe Tudose la ordin cum il injura pe Grindeanu/ Guvernul este controlat “la Program” de un fost PD-ist si daca Dragnea pateste ceva cu dosarele lasa Partidul unei doamne tot de la PRM / la MAI este o doamna “de la Teleorman” si la Curtea de Conturi presedinte trebuie sa fie Mihai Busuioc de la PD ( promovat de Blaga si Udrea)!!!!
De fapt miza e clara – Busuioc sa ingroape la Curtea de Conturi tot ceea ce au semnat Liviu Dragnea si Sevil Shaideh la MDRAP- ati inteles acum la ce sunt bune voturile din Parlament ale PSD?!?
Si acum avem alegeri la Deva – din partea PSD va candida …… ati ghicit – un domn care a venit acum de la PNL ( dupa ce a fost PC – a ajuns primar pe USL – a tradat imediat si a pierdut in 2016 alegerile de bun ce a fost)! Dar lui Liviu Dragnea ii plac tradatorii si traseistii – normal!” scrie fostul lider al PSD, Victor Ponta, pe Facebook. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998