CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9696 RON UP | 1 USD = 4.6562 RON UP | 1 GBP = 5.7565 RON UP

Obsesia lui Zuckerman: statul român să vîndă tot

12 comentarii / 4104 vizualizări / 11 mai 2023

Octombrie 2020 – Ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman: Romania să vîndă tot ce a rămas neprivatizat

”Astăzi, România are cel mai mare număr de companii deținute integral de stat din Europa – peste 1200. Are și cel mai mare număr de companii deținute parțial de stat. România trebuie să continue cesionarea și calea către privatizarea completă. Guvernul nu dispune de competențele necesare pentru a crea și conduce eficient și profitabil companiile. Astfel de companii deținute de stat reprezintă o sursă de patronaj politic, de persoane cu conexiuni politice, nepotism și alte mediocrități”.

Noiembrie 2020 – Ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, despre importanța privatizării companiilor municipale:

”Astăzi, Ambasadorul Adrian Zuckerman i-a întâmpinat la Ambasadă pe noul Primar al Bucureștiului, Nicușor Dan și pe Prim-ministrul Ludovic Orban. Ambasadorul l-a felicitat pe Primarul Dan pentru câștigarea alegerilor și pentru politica sa de deschidere și transparență. Au mai vorbit și despre importanța privatizării companiilor municipale, care, în ciuda hotărârilor pronunțate în instanță, continuă să funcționeze”.

Mai 2023 – Ne-ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman: Statul ar trebui să renunțe la toate companiile pe care le deține

”Din nefericire, România are, de asemenea, peste o mie de companii de stat care creează o povară enormă care devine din ce în ce mai greu de depășit. Statul ar trebui să renunțe la toate companiile pe care le deține. Făcând acest lucru ar crește profitabilitatea și eficiența acestor companii care ar plăti salarii mai mari și mai multe taxe către guvern”. (Bogdan Tiberiu IACOB)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. Marș ghioarla!!!! Mai spui ca ești și român scârbă!!

 2. E platit (si) in prezent de catre cei care vor sa ne despoaie.

 3. Poate ii spune cineva acestei flegme ji danești ca Grecia are mai multe companii deținute de stat în comparație cu SUBcolonia romanica, dar grecii sunt cu sânge în instalație, nu jalnice slugi ca noi.

 4. Maramoiul are dreptate. Dacă am ales capitalismul și Uniunea Europeană, trebuie să dormim așa cum ne-am așternut. Neoliberalismul nu se potrivește cu întreprinderile de stat. Ce vorbim, aia trebuie să fumăm.

  • Economia de piaţă şi Uniunea Europeană nu sunt jaful făcut de marele capital speculativ şi corupt.
   Iar „capitalismul ales de români” este economia de piaţă, în care înoată însă şi marii rechini, căci e prosperă şi hrănitoare. Doar idioţii şi boii, care se si semneaza ca atare, precum „Muichi din colț”, un labagiu bolnav cu mii de chipuri pe aici, spun că alternativa pozitivă pentru România este comunismul.

 5. Da tovarasul Fink de la Blackrock finantare corporatiilor…in functie de „creditul social”. Cine nu sare il paste falimentul:

 6. De ce sa le vindem, ca spune el? Ca sa le facem cadou americanilor si altor păduchi din occident care pe urmă isi duc profitul afară? Căpușa asta din ce calitate vorbeste? Cine e el ca sa se amestece in treburile interne ale unei țări? Cine l-a investit? Slugile care il pupă in fund? Ce-ar fi sa se ducă prin Israel sa guițe si pe acolo despre niste chestiuni politice?

 7. si Tovarashu se apucase sa vanda,
  i s-a reproshat asta!
  (post-mortem)

 8. Țucălarul de Țucărman ar trebui să-și păstreze emisiile cerebrale pentru sine. Sau o fi vreun economist de talie mondială și interstelară? Chiar, ce studii are acest Țucărman știe tot?

  • Țucărman are studii de drept și a emigrat în SUA prin 1966, de la frageda vărstă de 10 anișori. Probabil că părintii săi s-au speriat când au văzut că Nicolae Ceaușescu s-a instalat la conducerea P.C.R. Un român la conducerea României devenea un lucru periculos pentru urmașii fondatorilor Internaționalei Comuniste – Lionel de Rothschild și Karl Marx.

 9. Ii recomand fratelui lautar Zaharman sa predice despre virtutea vanzarii de tara la el acasa, nu aici.
  Non-romanii nu pot avea opinii si pareri despre Romania.

 10. Un hot si un nenorocit!Huo jegule cu tupeu!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998