CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Of, Traiane, nici nu stii / Ce Nastase-ncepi sa fii!…

3 comentarii / 3464 vizualizări / 7 aprilie 2015

”Eu cred că, dacă dosarul este realizat, el trebuie trimis direct în instanță. Ce sens are, după trei ani de zile să îl trimți 20 de zile la pușcărie? Doar dacă vrei să îi apeși unghiile, să îi bagi scobitori sub unghii în intervalul acesta, ca să mai spună cîte ceva. Altfel, dacă dosarul a fost făcut și sînt chestiuni economice, îl trimiți în instanță. De aceea eu sînt împotriva arestării”. (Adrian Năstase, 23 februarie 2006 – Radio Guerrilla)

”Nu te poti lua dupa o doamna a carei instruire este rezultata din citit de pe prompter vreo 10 ani, trebuie sa stii putin drept. Doamna cunoscatoare, doamna casatorita tot cu un comandant, cu primarul de la Voluntari. Mai bine ar sta in banca ei si s-ar ocupa de ce se intampla pe mosia sotului, ca s-ar putea sa nu il mai gaseasca intr-o zi acasa, daca nu e atenta. Inteleg ca in parohia lui se intampla destule lucruri rele” (Traian Băsescu, 13 aprilie 2014 – B1TV)

 

”Fraţilor, în timpul meu nu se întâmpla la nivelul ăsta.Voiculescu, Năstase, Fenechiu, Remeş Mureşan, toţi erau în libertate. Au fost exemple şi în trecut de arestări abuzive, dar niciodată nu s-a acţionat cu oarecare salbăticie, procurorii să-şi pună scalpuri la cingătoare. Au fost şi cazuri în care era nevoie. Deci, pregătirea reţinerii se face prin mijloace necinstite faţă de un om care încă nu e condamnat. Se face ieşirea triumfală din arest pe durata emisiunii unui anumit realizator. Apoi se duce la arestare, dar între timp se dă la presa elemente din dosar. Un om arestat are pe capul său SRI, DNA, Curtea de Conturi, presă. Nu are nicio şansă” (Traian Băsescu, 6 aprilie 2015 – B1TV)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Traian Basescu a fost un neam prost ca om si ca politician. Este un politician pe care nu poti decat sa-l dispretuiesti. Pacat ca unii justitiabili „cu nasu in suflet” i-au facut pe plac.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998