CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ofensiva: pedelistii ardeleni cer interzicerea UDMR

2 comentarii / 4956 vizualizări / 30 aprilie 2013

Deși în timpul guvernărilor Boc pedeliștii aveau numai cuvinte de laudă pentru colaboratorii lor de la UDMR, iată că un pedelist ardelean, deputatul Adrian Gurzău, solicită interzicerea Uniunii, pe motiv că aceasta este un construct politic clădit pe criterii etnice.
”Domnul Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, susţine că, în cadrul dezbaterilor pe tema modificării Constituţiei, trebuie abordate toate propunerile, chiar şi cele considerate tabu de către unii politicieni, cum ar fi temele legate de sintagma de stat naţional sau republică parlamentară. Sunt absolut de acord cu domnul Kelemen Hunor, trebuie abordate toate temele de discuţie şi nu trebuie să existe subiecte tabu. De aceea propun spre dezbatere şi următoarele teme: interzicerea oricărui actual sau viitor partid constituit pe criterii etnice. Partidele sunt politice şi trebuie să funcţioneze pe doctrine, nu pe apartenenţă etnică – consider discriminator aderarea la un partid pe criterii etnice; desfiinţarea oricărui partid care militează pentru subminarea caracterului indivizibil al statului roman; desfiinţarea acelor partide care militează împotriva bunei funcţionări a instituţiilor statului, care atentează în mod repetat la funcţionarea ANI, DNA, CSM, CCR ş.a.m.d”, afirmă într-o declarație parlamentară pedelistul Adrian Gurzău. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Da dar in acelasi timp nu e nomarl sa vin acasa si sa nu gasesc loc de parcare deoarece toata lumea parcheaza pe cerbului fiindca nu e cu plata. Nu sunt nomarle mai multe lucruri nu e nomarl ca o strada ca Postavarului sa devina pietonala, nu e nomarl ca pe Castelului uni sa se faca proprietari pe domeniul public si sa-si puna lemne, cazane, fiare si etc pentru nu a parca nimeni si nu e nomarl sa dai locuri de parcare rezidentiale pe bulevardele principale. Pe Cerbului cand ajungi acasa dupa o zi stresanta la birou, strada e plina de sus pana jos de masini, nu-i nimic poate gasesti parcare undeva in apropiere poate pe Castelului a nu ca si acolo e plin, poate pe Poarta Schei aici nici nu se pune problema poate pe Balcescu contra cost dar si aici e plin. Locuitorilor de pe Cerbului le ramane sa parcheze masinile in parcarea de la Gara. E o distanta de bun simt pana acasa. Si dupa ce ajungi acasa (de la gara) si vrei sa te odihnesti trebuie sa induri manele si tipetele comunitarilor (rrom tricolor) si invitatilor lor interlopi care si-au luat casa in centru din bani obtinuti bineinteles pe cale legala. Acum strada e pazita de gardieni dar aia au alte treburi gen statul degeaba.Asa va trebuie locuitori ai strazii Cerbului fiindca ati vrut case in centru .f**u-va in c*r de bulangi.Bonus: ce face locuitorul de pe strada Cerbului cand merge cu masina la soacra-sa la bloc. Parcheaza pe trecerea de pietoni fiindca absolut toate locurile de parcare sunt concesionate.

  2. Să continuăm cu seria aberaţiilor cu acte een regulă.Un cetăţean care eeşi paerachză maşina een propria curte plăteşte la greu impozit pe terenul deţinut een jurul casei. Vine cu maşina cu o treabă een oraş şi plăteşte iarăşi, la greu, ora de parcare, asta dacă are omul noroc şi găseşte un loc. cen acelaşi timp, ăluia care n-are curte la casă sau care stă la bloc, primăria eei construieşte parcare de sanchi, pe bani publici, cu dedicaţie şi eei asigură cu exclusivitate locul een cele mai aglomerate zone, la un preţ DE ZECE ORI mai mic dece2t dacă ar parca eentr-o parcare publică cu plată. cen plus, prin atribuirea domeniului public een interes strict privat, micşoreazănumărul parcajelor publice realizabile.Ce2nd cineva cumpără un apartament eentr-o casă fără curte sau la bloc, plăteşte mult mai puţin dece2t ar cumpăra aceeaşi suprafaţă construită eentr-o casă cu curte sau cu garaj. Deci nu văd de unde această pretenţie, ca primăria să eei dea apoi loc de parcare, făcut pe spinarea (impozitele) celor care eeşi ţin maşina een propria curte.Sunt de acord cu ce2t mai multe parcari PUBLICE, şi ca acestea să aibe tarife ce2t mai mari, pentru a descuraja traficul din centrul istoric şi a eencuraja folosirea mijloacelor alternative de transport. Dar parcarea de reşedinţă, pe domeniu public, la un tarif de zece ori mai mic, care nu acoperă nici cheltuielile de amenajare, ar trebui să nu existe sub această formă sau să fie o excepţie ori o situaţie provizorie.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998