CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Oferta ciudata: incendiul de la Piatra Neamt sa fie investigat de americani

3 comentarii / 4068 vizualizări / 15 noiembrie 2020

”Ambasadorul Zuckerman, în numele Președintelui Trump și al poporului Statelor Unite, transmite sincere condoleanțe familiilor celor care au pierit în incendiul de la spitalul din Piatra Neamț”, prin intermediul unei postări pe Facebook. Postarea conține și o ofertă neobișnuită, mai precis ajutor american pentru investigarea cauzelor incendiului. Cine ar urma să facă asta: FBI, CIA, NSA ori Homeland security?

”Astăzi, la primele ore ale dimineții, Ambasadorul Adrian Zuckerman i-a telefonat Prim-ministrului Orban pentru a transmite condoleanțe și pentru a oferi sprijin deplin din partea Guvernului Statelor Unite, inclusiv ajutor în ceea ce privește investigarea cauzei incendiului și prevenirea unor tragedii similare, pe viitor. Ambasadorul Zuckerman l-a felicitat pe Prim-ministru pentru răspunsul prompt, profesionist pe deplin, al Guvernului României la această tragedie. Răspunsul Guvernului este cu atât mai remarcabil, având în vedere presiunea enormă asupra resurselor Guvernului, pe fondul pandemiei Covid-19” se arată în postare, care aduce cu una de P.R. plătit de guvern.

Demn de menționat că ambasada SUA o ia înaintea guvernanților într-o anume privință, anunțînd că, ”în semn de doliu pentru victime, Ambasadorul a solicitat arborarea drapelului american în bernă”, lucru încă nesolicitat instituțiilor de stat de la noi. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Are o spaima ca-i pica guwererul si ramane fara firmele bucurestiului?
    Siktir ba amerloc ticalos. Anchetati mai bine la voi acasa fraudele din alegeri, ati ajuns republica bananiera sau shithole country pe limba ta, cum va referiti voi la altii.
    Lasa ca de plavan si libtarzii lui ne ocupam noi; ii dam ticalosului guwernerul lui cum merita!

  2. Sluga johannis, pe gunoiul asta declarara-l Persona non grata!
    Go home, mizerabilule!(Pleaca dracului acasa, mizerabilule!

  3. Iote ce griji are zaharisitul. Mai bine verificati frauda masiva de la asa zisele alegeri din usa; nu mai contati nici cat o ceapa degerata . V-ati facut de rahat, cu alegerile astea. A deversat canalizarea, mai adriane!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998