CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9707 RON DOWN | 1 USD = 4.6638 RON DOWN | 1 GBP = 5.7329 RON DOWN

Olaf Scholz și Maia Sandu vin la București pe 3 aprilie

15 comentarii / 3693 vizualizări / 26 martie 2023

Cancelarul german Olaf Scholz va face o vizită oficială în România, pe 3 aprilie, conform unor informații intrate în posesia Inpolitics. Nu se cunoaște agenda discuțiilor, dar faptul că la întîlnirea cu președintele Klaus Iohannis va asista, conform acelorași surse, și Maia Sandu, ar putea fi un indiciu că Scholz vrea să discute situația tot mai complicată din Republica Moldova. Nu se știe, de asemenea, dacă între vizita cancelarului german la București și ședința comună de guvern România-Polonia, care va avea loc marți, există vreo legătură. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

15 Comentarii

 1. Priviti-l cu atentie !
  Nu vi se pare ca seamana cu Hitler Adolf ?

  • pensionar obosit si idiot

  • Și mie-mi face o impresie teribilă că Putin Vladimir Vladimirovici seamănă cu Stalin Iosif Vissarionovici…

   • nu doar a prostie râncedă

   • buoey asta cu pensie speciala de la UM, vezi ca antena 3 siienen e in alta parte.

   • SI MIE/MI FACE IMPRESIA CA TU ESTI PROST SAU TE FACI PT. CONSOLARE UN SANATOS ALUPIGUS .SLAVA .

  • Are aceeasi privire, buze subțiri, ca un psihopat… Dacă INPOLITICS i-ar desena o caschetă pe cap si o mustăcioară pătrată, ai zice ca el e, in persona. Daca s-o intalni cu Herr Johannis sa primeasca drepturile de la Forumul ăla democrat care si-a luat inapoi proprietățile?

  • Greii lumii fac miscari geostrategice si romanii parca intra beti pe blog. Ce legatura are fizionomia unei persoane cu o problema grava din apropierea ro ? Profesorul iti arata o cometa si tu te uiti la deget. Este normal ca presedintele chinei de azi sa semene cu Mao sunt chinezi sau presedintele din Congo sa semene cu fostii presedinti congolezi.

   • Bă, şi daştept eşti!

 2. Hitler = Mare OM ! asta = JEG !!

 3. OS + MS = Love. Cei doi se cazeaza in aceeasi camera de hotel?

 4. Herr H ești idiot, amice!

 5. Se vor intalni trei slugi ale aceluiasi stăpân. ”situația tot mai complicată din Republica Moldova” e complicată ca a complicat-o Prostănaca. Se vor intalni sa discute despre obuzele cu uraniu sărăcit pe care vor sa le arunce englezii si americanii, ca in Yugoslavia, in aplauzele României.

 6. sa nu se (mai) deranjeze.

 7. Dintre kurvele pe care le reguleaza occidentul in est a ramas doar romania.Dat fiind ca asta sta mereu cu cracii desfacuti se inghesuie la ea handralaii la fel ca mustele la miere.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998