CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Olanda ne trage presul Schengen de sub picioare

1 comentariu / 2123 vizualizări / 15 martie 2015

Parlamentul olandez nu susţine, momentan, aderarea României la Schengen, deoarece consideră că Bucureştiul nu a implementat toate cerinţele iniţiale pentru a deveni membru al UE, a declarat ambasadorul Matthijs van Bonzel, adăugând că există o legătură între Schengen şi respectarea standardelor europene.

Întrebat dacă Olanda susţine sau nu aderarea României la Schengen, ambasadorul Matthijs van Bonzel a declarat, conform Mediafax: „În acest moment, aderarea nu este susţinută de Parlamentul olandez pentru că Parlamentul nu consideră că România a implementat toate cerinţele iniţiale pentru a deveni stat membru al Uniunii Europene”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. a spus ambasadorul olandez in emisiunea lui cumpanasu de la realitatea tv: o firma olandeza a scos o epava a unui vas de pe canalul dunare-marea neagra si nu a fost platita nici acum. s-au dus la curtea de arbitraj si hotararea nu a fost respectata nici acum. cazul s-a discutat in parlamentul olandez si e unul din motivele pentru care ei refuza aderarea noastra la schengen.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998