CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Olguta Vasilescu: “Basescu a vrut capital politic din moartea Madalinei Manole”

0 comentarii / 1701 vizualizări / 16 iulie 2010

De teama sa nu fie huiduit de romanii oropsiti care nu mai au cu ce sa traiasca de azi pe maine, presedintele Traian Basescu a ajuns sa se afiseze public numai la decese, cum a facut-o si in cazul tragicei disparitii a indragitei interprete Madalina Manole, precizeaza senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.

“Presedintele se teme de huiduielile romanilor”
“In ultima perioada observam ca presedintele Traian Basescu evita sa se mai afiseze public des, asa cum ne-a obisnuit in fostul mandat. Ii este teama ca romanii care nu mai au cu ce sa traiasca de azi pe maine o sa-l huiduiasca pe unde il prind, cum pateste si premierul Emil Boc. Astfel, presedintele Traian Basescu a ajuns sa se mai afiseaze public doar cu ocazia deceselor, asa cum am vazut ca a facut-o si in cazul tragediei care a lovit familia indragitei artiste Madalina Manole. Este trist ca, dupa ce a adus tara intr-un dezastru economic, Traian Basescu incerca sa atraga capital politic dintr-o astfel de tragedie”, a spus Olguta Vasilescu. Preşedintele Traian Băsescu a depus un buchet de crini albi la catafalcul Mădălinei Manole, şeful statului reculegându-se pentru foarte scurt timp la căpătâiul artistei, după care a plecat, fără a face declaraţii.
Preşedintele a venit singur, azi noapte, în jurul orei 0.40, la Sala Radio, unde este depus trupul neînsufleţit al cântăreţei. Solicitat de un jurnalist să spună câteva cuvinte la sosire, Traian Băsescu a replicat: „Hai, măi, pleacă!”. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998