CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Olguta Vasilescu: ”Basescu plange ca un alcoolic care e aproape de delirium tremens”

0 comentarii / 1701 vizualizări / 16 mai 2011

Ce mai este de făcut când președintele României plânge des, ”ca orice alcoolic care e aproape de delirium tremens?”, întreabă senatoarea pesedistă Olguța Vasilescu, pe blog.

Multe blonde la congresul PDL
”Raluca Turcan a declarat la Congresul PDL, incercand sa-si convinga colegii sa o voteze vicepresedinte, ca vrea ca, in 2012, steagul PDL sa fluture pe sediul PSD. Va dati seama ce tinte isi stabilesc astia? Nu ar vrea ca romanii sa traiasca bine, sa functioneze sistemul sanitar sau de educatie, ci sa fluture steagul portocaliu pe sediul PSD! A intervenit apoi si banditul international Baconschi, sub conducerea caruia se vota la Ambasada Frantei cu viteza cu care se composteaza bilete de autobuz, ca sa le ceara sa-l aleaga si pe el, ca le va aduce un milion de voturi furate de la sectiile din strainatate, prin introducerea votului prin corespondenta si, deci, merita! Trebuie sa scapam urgent de tipii astia, ca nu sunt doar hoti, dar au luat-o si razna iremediabil! Nu mai merge cu doua palme de trezire dimineata si, eventual, un dus rece…
P.S. Intrebare pentru radio Erevan: Ce masuri iei cand presedintele plange des, ca orice alcoolic care e aproape de delirium tremens, guvernul e plin de gangsteri, iar parlamentarii puterii viseaza stegulete portocalii pe sediile opozitiei?” mai scrie senatoarea. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998