CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Olguta Vasilescu: “Basescu si Baconschi, slugile Ungariei!”

0 comentarii / 1414 vizualizări / 18 ianuarie 2011

Presedintele Traian Basescu si ministrul de Externe, Teodor Baconschi, au demonstrat ca nu sunt decat niste slugi daca au preferat sa taca atunci cand Ungaria a preluat presedintia Uniunii Europene desirand un covor pe care era harta Ungariei Mari, sustine pesedista Lia Olguta Vasilescu.

“Boc, fii si tu o data leu!”
“Ungaria si-a facut debutul la Presedintia Uniunii Europene desirand un covor pe care era harta Ungariei mari, cu Transilvania inglobata in Imperiul Austr-ungar. M-a deranjat, in mod evident! Cum suntem insa in vacanta parlamentara si nu pot face interpelari, am asteptat o reactie fireasca a autoritatilor romane! Care intarzie inca sa apara, daca nimeni nu le trage de maneca! Baconschi, eternul suparat pe tarile occidentale pentru ca refuza sa faca treaba diplomatiei romanesti si sa ne bage in Schengen, tace ca mortu’ in papusoi. Presedintele Romaniei, care are ca principala atributie reprezentarea Romaniei in exterior, n-are nici el vreo reactie demna de sesizat (…) Boc, fii si tu macar o data in viata leu si nu sluga!

“Denumirea strazilor sa ramana in romana”
Alaturi de deputatul de Harghita, Mircea Dusa, si de alti colegi din PSD, am hotarat sa depunem la Parlament o initiativa legislativa prin care sa interzicem schimbarea denumirilor de strazi care se refera la personalitati ale culturii si istoriei romanesti sau la evenimente importante din istoria poporului roman”, scrie senatoarea social-democrata, pe blog-ul personal. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998