CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Olguta Vasilescu: ”Laura Kovesi trebuie să își dea demisia!”

0 comentarii / 2369 vizualizări / 7 aprilie 2011

Pentru că obișnuiește să sifoneze informații în presă și fiindcă elaborează, atunci când i se solicită, dosare politice, procurorul general al României, Laura Kovesi, trebuie să își înainteze demisia, susține senatoarea pesedistă Lia Olguța Vasilescu, pe blog-ul propriu.

Tainele dosarului ”Voicu”
”In sfarsit, a aparut si dovada ca toate dosarele astea, cu stenograme, inregistrari audio si tot tacamul, apar in presa direct de la sursa, adica de la cei care le instrumenteaza. Si apar gata „curatate”, pregatite pentru aruncarea jurnalistilor pe o anumita pista, convenabila celor care fac dosare politice, dupa cum se poate vedea pe blogul lui Ciutacu. Si cand te gandesti cate anchete parlamentare s-au cerut, inclusiv dupa ce membrii Comisiei Juridice au fost acuzati ca au transferat presei dosarul Voicu… Dosarul plecase tot de la Parchet catre presa, pentru ca membrii comisiei il primisera legat altfel decat in fotocopiile aparute in presa. De atunci ar fi trebuit sa avem o demisie! La cel mai inalt nivel! Dar am uitat prea repede scandalul! Acum vom avea vreo reactie?

Campanie USL anti-Laura Kovesi
Propun USL o actiune concertata impotriva acestei doamne care se preocupa de sifonarea informatiilor catre presa, intr-o faza a unui proces in care ar trebui, conform legii, sa ramana secrete, pana se va obtine demisia ei! Nu se poate sa ne tot mintim ca traim intr-un stat de drept si sa se joace fiecare individ care are acces la putere, cu soarta altora, mai slabi in fata sistemului. Si faptul ca doamna Kovesi nu a avut nicio reactie imediata, spune multe despre tratamentul pe care ni-l aplica tuturor: jurnalisti, parlamentari, simpli cetateni. Nu a dat doi bani pe tot scandalul sau astepta sa o sune cineva de la Cotroceni sa ii spuna ce sa faca? Doamne, in ce tara traim…”, scrie social-democrata. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998