CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Olguta Vasilescu: “Vom informa ardelenii cum vor vota senatorii PDL, in februarie, Legea Educatiei Nationale, in varianta Senatului”

0 comentarii / 1502 vizualizări / 12 ianuarie 2011

Daca senatorii ardeleni ai PDL nu vor da verde, in februarie, Legii Educatiei Nationale in varianta Senatului, care poate abroga “mizeria antinationala” comisa de Legea Funeriu, vom raspandi fluturasi prin care vom informa populatia din colegiile lor cum au votat, precizeaza senatoarea pesedista, Lia Olguta Vasilescu, pe blog-ul personal.

“Pedelistii i-au vandut pe ardeleni la masa verde”
Mentionam ca aceasta este prima postare a social-democratei care a hotarat sa se lanseze astazi in blogosfera. “Senatorii ardeleni vor da, in februarie, un test! Trecerea prin plen a Legii Educatiei Nationale, varianta Senatului, care poate abroga mizeria asta antinationala a lui Funeraliu. In cazul in care nu vor vota varianta Senatului, ci vor gira varianta portocalie, cu manuale de la Budapesta, limba romana studiata ca limba straina, istoria si geografia studiate in limba minoritatilor, desfiintarea scolilor romanesti din toate comunele mici, ca sa ramana cele maghiare cu doi copii drept efectiv in functiune, cu transport, cazare si masa gratuite doar pentru minoritari, dar al dracului de scumpe pentru elevii romani, si toate celelalte prostii, eu le promit ceva!!!! Ca impreuna cu toti prietenii mei din Ardeal (nu putini!) si cu toti cei care vor dori sa ne ajute, vom raspandi fluturasi prin care vom informa populatia din colegiile lor cum au votat! Sa vedem cum vor explica romanilor de acolo ca scoala unde invatau copiii lor s-a desfiintat, pentru ca avea un efectiv sub 300 de copii si ca vor trebuie sa-i trimita 15 km mai incolo, dar cea a maghiarilor a ramas in picioare, desi mai are doar doi elevi, pentru ca Boc si Funeraliu, amandoi ardeleni (ce rusine!), si cu ceilalti pdl-isti, i-au vandut la masa verde!”, promite Olguta Vasilescu. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998