CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Omagiu conducatorului iubit, Klaus Iohannis: ”Ne face mindri ca suntem romani”

13 comentarii / 3146 vizualizări / 23 iunie 2021

„România este o ţară respectată de partenerii internaţionali, datorită eforturilor preşedintelui Klaus Iohannis!” afirmă, într-o declarație în Parlament, deputata PNL Christine Thellman.

 

”Declaraţia mea politică de astăzi vine în contextul participării preşedintelui ţării noastre la Summitul NATO de la Bruxelles.
Dacă ne amintim de combinaţiile făcute de PSD şi Dragnea pentru a ajunge la aceeaşi masă cu preşedintele Statelor Unite, ni se face ruşine, vrem să uităm cât mai repede acele momente.
Dacă este cineva care ne face cu adevărat să fim mândri că suntem români, acesta este preşedintele Klaus Iohannis. Cu fiecare participare a Domniei Sale la o reuniune internaţională, ne face cinste ţării.
Preşedintele nostru nu este ocolit de aliaţi, are un cuvânt de spus pe plan internaţional şi este ascultat. Să ne amintim doar de Summitul UE organizat la Sibiu, unde întreaga elită europeană s-a simţit cu adevărat „acasă”, iar România s-a simţit, cu această ocazie, cu adevărat o ţară europeană(…)
Alături de preşedintele Biden şi de ceilalţi lideri aliaţi, preşedintele Klaus Iohannis a reafirmat unitatea, solidaritatea şi coeziunea NATO. Prin deciziile adoptate la Summitul de la Bruxelles, securitatea României şi a cetăţenilor săi este mai bine asigurată.
O lecţie de diplomaţie şi de demnitate, cu adevărat!” mai spune deputata.

Undeva, Ceaușescu și Kim Ir Sen se tăvălesc pe jos de rîs…(B.T.I.)

P.S.: Christine e odrasla fostului primar al Mediașului, Daniel Thellman, al doilea primar important al FDGR, după Klaus Iohannis. La înmormîntarea lui Thellman, decedat prematur, Klaus Iohannis a ținut să anunțe public că refuză să participe, supărat fiind că acesta trădase FDGR în favoarea PDL.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

13 Comentarii

 1. In primul rand deputata are dreptate.
  In al doilea rand, unde vedeti dvs laude desantate de genul celor inchinate lui Ceausescu sau Kim Ir Sen? Metafore de autobaza.
  In al treilea rand, femeia este totusi nemtoaica si este de inteles pozitia ei. Este mare lucru ca o minoritate sa dea predintele tarii. Starea ei putin mai euforca este de inteles.
  In sfarsit, in al patrulea rand, pe cine intereseaza? Intervventia ei nici nu sufera comparatie cu congresele PSD Dragnea cu Irinuca in primul rand intre prima ministra si sefa femeilor PSD. Ca deh, una e Irinuca in PSD. Sau cu anuntarea candidaturii lui Puie Monta la presedintie pe un stadion intreg.
  In concluzie, cam bateti campii, dle ziarist arheolog.

  • În primul rând ești foarte prost, restul e irelevant.
   Ești obsedat de Dragnea. Suge-i pula în particular. Nu interesează pe nimeni!!!

   • Daca ai avea minte macar cat un soarece schiop si oparit in ulei de transformator ai intelege ca unul ca Dragnea in fruntea tarii si chiar a PSD este fundul prapastiei si culmea nimicniciei. Sa fii tutar la un partid de teapa pesedelei actuale insemna sa fii mai tulburat si decat napoleonii de la spitalul central din al 9-lea cer.

    • Unul ca Dragnea a deranjat SRI-ul, corporațiile și ambasadele care contează. România nu a avut vreodată ceva mai bun de atât. :))))))))))))))))))))

     Binele a învins, românii au rămas cu muia și cu datoriile făcute de Cîțu.

     • Cum putea bah boulene sa deranjeze un repetent de talia lui Dragnea o corporatie? L-au gasit mai prost si l-au dat de exemplu. E simplu

     • Prostovane, sugi pula frumos când vorbești cu mine!

      Da, SRI l-a pârnăiat pe Dragnea, îl abuzează și azi, la fel ca în anii ’50, un pic de stalinism ciobănesc ne încântă existența.

      Marș, săracule!!!

 2. Este revoltator cum niste obscuri provinciali au dus de ripa aceasta tara. Mai au si tupeul de a ne da sfaturi( vazi ministrul sanatatii, vezi Bolojan etc.)

  • Ioana Tuica Bran, bagata in Parlament si pusa ministresa de Pictor Vuie Monta si Dragnea desi e tot o provinciala?

   • Clar, asta o validează pe tuta lui tata ei.
    Prostovan mai ești, securiste!!! :))))))))))))))))

 3. Securist cu multe nume,cere muie dela lume.

 4. Nu va este ba rusine sa lingeti in cur pina la luciu un tradator de tara retard, fudul si nesatul de avere si distractii ?!

 5. Sunt fericit….pai repede o lege sau OUG prin care să mai poate fii iar președinte ( guvernator)
  Adică putin poate și noi de ce sa nu putem să îl realegem pe hernn KWJ?

 6. „Avem un succes al campaniei de vaccinare, care se vede în reducerea dorinței de vaccinare”. #Klaus Wener Iohannis

  Hahahahahahaha

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998