CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Omul lui Bode a picat testul psihologic: ”Dezechilibrat, mincinos si penal”

4 comentarii / 3212 vizualizări / 4 octombrie 2021

Directorul de cabinet al ministrului de Interne, Lucian Bode, dat la bursa zvonurilor drept potențial premier, ar fi fost declarat inapt la testarea psihologică, ceea ce ridică semne serioase de întrebare privind numirea sa în funcție și dreptul de lucra cu documente secrete.

Acuzația e formulată de deputatul PSD Radu Cristescu, într-o postare pe Facebook:

”Ministerul de Interne a lu’ Bode, pe mîna unui dezechilibrat psihic
Nu spune mare lucru românilor numele de Marius Florin Mihailă. Și e firesc, omul fiind o nulitate anonimă. Din păcate, o nulitate cu funcții și puteri. Comisar-șef de Poliție și director de cabinet al ministrului Internelor, personaj pe la care trec toate actele și documentele secrete (oare are certificat ORNISS?) și cel pe la care trec toți șefii de structuri înainte de a intra la ministru. Ei bine, acest om e definit de patru ”calități” mari și late: e dezechilibrat psihic în sens medical, e mincinos, e prost și penal.
Ce-l ține în funcție? Doar statutul său de fost coleg de liceu și prieten cu ministrul Lucian Bode, altă lumină a sistemului.
Mihăilă a picat testul psihologic, obligatoriu în MAI, cu un calificativ grav: INAPT PENTRU FUNCȚIE.
Ați citit bine: INAPT!
Cei din conducerea ministerului spun că individul chiar afișează un comportament dubios, ceea ce pare a confirma calificativul primit.
Mihăilă nu numai că este dezechilibrat psihic, este și un mincinos patentat. Când a fost numit rector al Academiei de Poliție de catre fostul ministru Vela, la insistența camaradului Bode, a stat doar trei zile pe post!!!
Motivul?
Se afla într-o cercetare disciplinară și a trebuit demis de către chestorul Bogdan Despescu, secretar de stat în Ministerul de Interne.
Pe lângă faptul ca este și mincinos patentat, Mihăilă mai este și prost. De ce?
A luat rușinoasa notă 3.30 la concursul de la IGPR, unde, de asemenea, a mințit că nu este și nu se află într-o cercetare disciplinară.
Deci, este și penal!
Se pare, cum spuneam, că singura lui calitate este aceea de fost coleg de liceu cu ministrul de Interne, Lucian Bode.
Deci, domnule ministru Bode, pe lângă faptul că ai girat iresponsabil explozia de infectări de după Congresul PNL, iată că acum ai încă un motiv să îți dai DEMISIA! Ai ridicat în rang un individ dubios, penal, mincinos și incompetent fără să-ți pese că vulnerabilizezi o instituție de maximă importanță în stat.
Se aude prin tîrg că visezi la scaunul lui Cîțu.
Zic, mai bine, așează-te pe scaunul mașinii și pleacă definitiv acasă, la Zalău, cu mare viteză și cu nino-nino în funcțiune. După nesimțirea cu care ai sfidat azi Parlamentul, refuzînd să vii la Ora Guvernului, nu ți-au mai rămas prea multe lucruri de făcut.
Pleacă și lasă-ne, Bode!” scrie deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Ministerul de interne o fost mereu un minister cu probleme și cu oameni dubioși în funcții vitale .Dar niciodată nu a fost in asemenea hal.Exista o responsabilitate și a serviciilor de informații pentru asta

  2. Aceasta e adunatura lui Catu Florin, o adunatura de psihopati . Oamenii lui K.Iohannis sunt numai buni de camasa de forta. Va ganditi ce oericol enorm reprezinta acesti spihopti catarati in ianlte functii in statul roman.Va ganditi ca acesti psihopati pot da ordine care sa ucida oamnei?Catu Florin de ce nu face si al test psihopogic, mai ales dupa ce a dat criminala OUG 28/2021?

  3. Daca le-ar face tuturor test psihologic, nu stiu cati ar fi declarati apti, incepand cu klaun.

  4. Ciuma rosie e balsam pe langa astia!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998