CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

Omul lui Iohannis din PNL cere expulzarea ambasadorului Rusiei la București

39 comentarii / 6759 vizualizări / 28 iunie 2023

Deputatul PNL Alexandru Muraru, apropiat al președintelui Iohannis și fratele ambasadorului României la Washington, afirmă, într-o analiză publicată pe siteul Digi24 că s-au creat condițiile pentru ca ambasadorul Rusiei la București să fie expluzat din România.

”Când vorbim despre Rusia, trebuie să avem în minte că diplomația acestei țări nu are strategii sau mijloace prin care să ajungă, în urma unei negocieri, la un fel de consens, nu. Diplomația rusă are doar obiective și asta îi permite să folosească orice mijloace posibile – să mintă, să fure, să asasineze, să fie plină de bădărănie, să spună că albul e negru, să genereze campanii de fake news, să te acuze pe tine că faci toate astea” scrie deputatul PNL.

”Cu o pereche de ochelari care răstoarnă realitatea cu fundul în sus, ambasadorul Federației Ruse în România, Valeri Kuzmin rescrie istoria României după opțiunile Moscovei într-un interviu recent acordat agenției ruse Tass. „Rusia nu a venit niciodată pe pământ românesc ca o cuceritoare” a spus Kuzmin(…) Pentru a conștientiza gravitatea minciunilor lui Kuzmin, ne putem imagina cum ar reacționa Moscova dacă un ambasador ar oferi interviuri în care ar spune că teritoriul prin care Rusia a ajuns la Marea Neagră ar trebui să revină celor care a aparținut inițial. Așadar falsificarea istoriei nu este o joacă, mai ales la nivel diplomatic, oficial. Măsurile trebuie să fie în consecință. Există toate premisele ca România să îl declare pe Kuzmin persona non grata” conchide Muraru.

De menționat că expulzarea ambasadorului unui stat reprezintă cel mai ostil act diplomatic care se poate aplica, semnificînd, practic, ruperea relațiilor diplomatice cu statul acreditar. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

39 Comentarii

 1. I se spunea Paduchele.Va e frica sa ii spuneti pe nume?

 2. Cine altfel putea sa ceară asta decât o lichea? Mai mult rău cum ne face ambasada SUA si USA, nu ne-a făcut nici Rusia nici ambasadorul acesta, care, ca fraierul, speră intr-o relatie civilizată cu România, sluga lumii. Toti ambasadorii americani care s-au perindat după 1990 au fost niste mizerabili, niste infecți, unii chiar homosexuali, care s-au amestecat in treburile noastre, in toate domeniile, ne-au aservit jutiția, ne-au adus corupția si mizeria lor morală si nu a avut nimeni demnitatea sa ii dea afară, din contră, s-au îmbogățit pe seama noastră in timp ce ne dădeau lecții de prostie si puneau contracte sub nas ca sa le semneze slugile lor din guvern. SUA este cel mai degenerat si agresiv stat care poate exista. Muraru ăsta, ca orice slugă, isi dă importanță, se crede etalon, a pus ochii pe cei care nu se coboară la nivelul creierului lui nedezvoltat.

 3. Ambasada Rusiei trebuie închisă și basta. Nu putem avea relații diplomatice cu un pseudostat mafiot condus de banda lui Putin.
  Istoria Rusiei este istoria cleptomaniei teritoriale cronice. Jos labele de pe pământul românesc, șobolani de Kremlin purtători de ciumă !

  • Sifiliticule congenital.

  • BA TU ESTI MAI PROST CA PULA CRED CA TATAL TAU TE/A FACUT IN PALMA CACANArule si alupigus .

  • ce intelegi imbecilule prin pseudostat ? Se vede ca esti un imbecil. Nu trebuie sa fii rusist. Dar gandeste-te, daca poti, la ce a spus Titulescu

  • Tu esti Dementor, psihopatule? Du-te cu Muraru, lepra. In Iad

  • bai esti tare prost, cand nu ai minte ca Paduchele de la iasi

  • Ce ai tras pe nas grate, ca vreau si EU?

 4. Încă puțin și comentatorii oligofreni vor cânta osanale tovarășului Stalin, care a fost mult mai bun ca americanii :))

  • Retardatule, Stalin a fost jidan ca si Poponarul Zelensky, Soros, Hitler, etc, asa ca in idiotenia ta de incult amesteci lucrurile ca sa mananci si tu rahat cand nu ti-e foame.
   Rusi satanisti tradatori au fost mai multi ca peste tot.
   Un satanist tradator a fost insemnatul Gorbaciov care s-a inteles cu nazistul Bush sa dezmembreze Uniunea Sovietica pentru ca Guvernul Mondial satanist nu avea nicio putere in Rusia unita.
   Dezbina si stapaneste este deviza jidanilor care se dau evrei, si acest lucru este cunoscut dinaintea Inchizietiei care exista si acum si se numeste OSIM si CaCademia Romana, Franceza, etc.
   Platitii Posedati IDIOTI si TICALOSI chiar daca intre timp au aflat adevarul, continua sa spuna mizerii pentru ca mizeaza pe prostia multora care au invatat istoria scrisa de jidovca Ana Pauker.
   ,,Documentele declasificate recent de către Rusia la cererea reprezentanților Consiliului Popoarelor Rusiei (Consiliul Federației Rusiei) au început sa apară deja pe situl Ministerului Apărării al Federației Ruse. Președintele Putin a ordonat Arhivelor Ruse de Război sa ridice secretul de stat impus asupra lor de pe vremea lui Stalin. Documentele descriu crimele si atrocitățile săvârșite de către naționaliștii ucraineni în timpul celui de-al Doilea Război Mondial cu sprijinul larg al populației ucrainene…Ele arată un naționalism ucrainian cu adevărat subuman, plin de o ferocitate si o ură bestială față de tot ce înseamnă ”altceva” decât ucrainian. În comparație cu Ucraina, Germania nazistă a fost un stat de drept. Pe lângă ucrainianul Stepan Bandera, Hitler a fost un copil naiv…Documentele despre atrocitățile săvârșite de ucraineni în timpul celui de-al Doilea Război Mondial au fost închise de Stalin care a impus secretul de stat asupra lor de teamă ca nu cumva rușii să se revolte aflând conținutul lor si să ceară exterminarea întregului popor ucrainean…
   După moartea lui Stalin, Partidul Comunist al Uniunii Sovietice si Hrușciov au menținut regimul de documente secrete asupra arhivelor de război de teamă ca Israelul să nu ceară URSS-ului despăgubiri pentru genocidul ucrainian. Moscova nu voia să plătească Israelului 300 de miliarde de dolari pentru crime pe care nu le săvârșiseră rușii. Astăzi, trecutul este falsificat pe scară largă, așa că președintele Putin a ordonat Ministerului Apărării al Rusiei să ridice secretul de stat de pe documentele privind genocidul ucrainian. Documentele sunt terifiante si arată că Ucraina anilor 1940-1945 a fost mai nazistă decât Germania nazistă si mai odioasă si mai fanatică decât SS-ul german si decât Gestapoul.
   Armata Ucraineană avea regimente întregi de călăi care se ocupau numai cu uciderea la ordin a populației civile de alte naționalități. Se exterminau sate si orașe întregi de ruși. Voluntarii erau extremiști de dreapta si când prindeau ruși ori evrei îi schingiuiau înainte de a-i omorî. Cele mai multe atrocități au fost comise de naziștii ucraineni în Ucraina de Sud-Est (Donețk, Lugansk, Harkov etc). Adică taman în locurile unde astăzi actuala Armata Ucraineană trage cu tunurile în satele si orașele rușilor, așa cum făcea în anii 1941-1943. Fasciștii ucraineni au ucis în anii 1941-1943 un număr de 5.200.000 (cinci milioane doua sute de mii) de civili din Ucraina (naționalități conlocuitoare, mare parte din ei de etnie rusă) si au omorât aproape 900.000 (nouă sute de mii) de evrei. Numărul polonezilor uciși a fost de 200.000 (două sute de mii). Au fost executați peste 400.000 (patru sute de mii) de militari sovietici care fuseseră luați prizonieri de germani sau se predaseră…La 30 iunie 1941 batalionul fascist Lvov sub comanda lui R. Sukovici a executat cu
   glonț în ceafa trei mii de polonezi ucraineni. Batalionul a mai executat un grup de șapte mii de ruși compus din femei, bătrâni si copii. În timp ce femeile si copii erau executați prin tăierea gâtului cu cuțitele, în curtea ”Catedralei Metropolitane Sfântul Andrei” mitropolitul catolic ucrainian ținea un serviciu divin de mulțumire rugându-se pentru ”victoria armatei sfinte a lui Adolf Hitler”. Biserica Catolică Ucraineană a binecuvântat toate crimele si masacrele diviziei naziste ucrainene „Galicina”. Aceasta a comis în septembrie 1941 masacrul si genocidul de la Babi Yar, o râpă din apropierea Kievului. Aici au fost aduși în septembrie 1941 peste 50.000 (cincizeci de mii) de evrei din clasa de mijloc, trei mii de tigani si circa 40.000 (patruzeci de mii) de civili ruși (mare parte femei si fete) pe care SS-iștii ucraineni i-au dezbrăcat la pielea goala apoi au început să violeze femeile si fetele neținând cont că parintii si rudele lor erau de față.
   După violuri, rusoaicelor si evreicelor le tăiau sânii si le presărau sare pe răni, iar pe bărbați îi castrau pe viu. Unora dintre prizonieri li se tăiau brațele care apoi erau fripte pe grătar. Atrocitățile au atins o asemenea culme abominabilă că soldații germani, revoltați, au refuzat să mai participe la masacru si s-au retras, lăsându-i pe călăii ucraineni să ducă la capăt genocidul. Prizonierii au fost omorâți la modul cel mai bestial cu arme de foc descărcate în gât sau stomac (ca să moară în chinuri) sau loviți în cap cu topoarele ori cu sapele. După terminarea masacrului trupurile au fost aruncate în râpă si râpa acoperita cu pământ. Batalionul de masacru condus de fascistul ucrainian Vojnovski a omorât 350.000 (trei sute cincizeci de mii) de ruși în marea majoritate femei si copii si peste 160.000 (o suta șaizeci de mii) de evrei. La aceste omoruri au dat o mâna de ajutor țăranii ucraineni fasciști si muncitorii ucraineni fasciști care aveau o ură atât de mare față de evrei si ruși încât s-au dedat la acte de canibalism…Dacă erau prea mulți copii, aceștia erau aruncați de vii în fântâni si părinții erau aruncați după ei, apoi fântânile acoperite cu pământ. Au fost ucise în acest fel numai într-un singur județ 15.000 (cincisprezece mii) de persoane. Ura ucrainenilor împotriva rușilor si a evreilor era așa de mare încât dacă o fată ucraineană se căsătorise cu un evreu sau cu un rus, atunci tatăl sau fratele ei o violau. Zeci de tinere nesuportând o astfel de umilință au alergat si s-au înecat în Nistru. Cele care nu se sinucideau erau prinse si spintecate de cei care le violaseră (adică de tații si frații lor) în felul următor: li se baga vârful cuțitului în vagin si erau spintecate de jos în sus. Toate aceste lucruri se petreceau în anii 1941-1945 în Ucraina Socialistă… Pentru faptele lor ei au primit medalii si ranguri naziste iar Vojnovski a primit gradul de maior în Armata Germană…’’

 5. „Cu o pereche de ochelari”
  -discriminare!

  • -Cu o pereche de ochelari nucleari in maneca
   a castigat fara sa trisheze!

 6. Ba paduche de cacat sionist..

  Stiai ca sionistii la care lingi au batut moneda cu nazistii dementului hitler in 1934?
  Azi tu paduche bati palma cu sionistu terorist belensky drogatu si cu clica lui de neonazisti Azov ca sa distrugeti Rusia, tara ortodoxa care va da lovitura mortala.

  Ba paduche chelbos baga bine l-a cap :

  V-A SUNAT CEASU !!!!

 7. Striviți cu cizma cuibul de spioni și de șobolani putiniști numit “ambasadă“!
  E doar un focar de infecție și poluare.

  • Şi a şobolan

  • Dementule! Pe sobolanii criminali americani nu ii strivesti? Lingaule! Tradatorule!

 8. Intre timp cretinu psihopat care prinde muste cu limba Bideu tatal denaturat al si mai psihopatului cretin degenerat Hunter bideu a zis ca”

  RUSIA PIERDE RAZBOIUL DIN IRAK !!

  Ba cacatule muraru sionistu , la asta ii lingi tu boasele putrezite ?

  https://twitter.com/MyLordBebo/status/1674073301423910912

 9. Ba muratura sionista bah cacatule chelbos ia aminte ce patesc teroristi ca tine care se inchina la Belensky si la haita de banksteri sionisti si dusmani ai Rusiei :

  https://twitter.com/dana916/status/1674089682865463303

 10. Ce mecla de mason impotent sugator de ciubuc are, adormitul…
  Mutul si-a luat consilier un Adormit.

  Manevra are scopul de a-i irita pe rusi ca sa dea o bombardea catre Romanica.
  Eu l-as ruga pe Putin sa dea cateva bombardele cu tinta precisa: Cotroceni Horor, Palatul Victoria Vapirizat , Palatul Parlamentului Penal al Criminalilor Jefuitori si cate o bombitza pe fiecare tembeliziune, inclusiv pe TVR.
  Dar nu-si pune mintea Putin cu asemenea scursuri de doi bani care oricum vor ajunge acolo unde merita.

 11. Extirpați cu dinamită colonia de gândaci infecți care se dau diplomați!

  • Deschide-o mai larg.

 12. …cu țeapa lui Drăculea înfiptă in cur.

  • plina de zoaie venerice aburinde

 13. ,, Un membru de rang înalt al consiliului de administrație al JP Morgan și miliardarul care a promis să expună dovezi condamnabile privind infracțiunile financiare în care sunt implicați Joe și Hunter Biden a fost găsit mort în Chicago, în urma unor răni provocate de „un obiect contondent”.
  Anchetatorii au confirmat că James Crown, un om de afaceri și fost agent de informații care a fost considerat cândva parte din „cercul intim” al lui Barack Obama, a fost ucis duminică, în ziua în care împlinea 70 de ani, în urma unui „accident de mașină”.
  În ciuda naturii îngrozitoare a rănilor suferite, moartea lui Crown a fost rapid declarată accident de către medicul legist din Pitkin County, iar ancheta a fost închisă.
  În februarie, Dr. Gal Luft, co-directorul Institutului pentru Analiza Securității Globale, cu sediul la Washington, ar fi urmat să dezvăluie informații explozive despre familia Biden. Apoi a dispărut în circumstanțe misterioase.
  Mai mult, The New York Post a dezvăluit că Luft se afla în posesia unor informații explozive: cineva vindea informații sigilate ale forțelor de ordine din SUA unor persoane din China.
  Avocatul a susținut că Ye Jianming, fondator și președinte al CEFC-USA, o organizație non-profit creată de China Energy Fund Committee, i-a spus lui Luft că Hunter Biden avea un informator în cadrul FBI. Aceștia au plătit o mulțime de bani pentru a furniza informații sigilate de aplicare a legii. Această cârtiță a FBI se pare că se numea „One-Eye”.
  Luft părea să fie pe punctul de a arunca în aer ancheta privind afacerile familiei infracționale Biden. Dar luna aceasta s-a întâmplat ceva foarte convenabil care a fost în beneficiul familiei.,,

 14. Votați gAURa !

  • plina de cacat, si reversi din ea

 15. Presedintele Tradator Jefuitor Negustor de copii Clona Khazarus ZoiAnus sarbatoreste ,,pro gromul” de la Iasi.

  Cotidianul.ro: Redacţia publicaţiei americane Jewish Telegraphic Agency ne-a trimis un document excepţional care redeschide cazul „Pogromului de la Iaşi“. Este vorba despre buletinul zilnic de ştiri (Daily News Bulletin) din ziua de 24 august 1959, în care există ştirea că guvernul Germaniei de Vest îşi asumă responsabilitatea pentru Pogromul de la Iaşi şi acceptă să plătească despăgubiri familiilor de evrei ucişi.
  Ce conţine acest document excepţional pe care ni l-a trimis ziarul Jewish Telegraphic Agency din SUA? Iată documentul primit prin amabilitatea colegilor de la „Jewish Telegraphic Agency”, care redeschide discuţia despre „Pogromul de la Iaşi” din iunie 1941: http://www.cunoastelumea.ro/institutul-elie-wiesel-lovit-in-moalele-capului-de-un-ziar-evreiesc-din-sua-care-spune-ca-pentru-pogromul-de-la-iasi-si-au-asumat-responsabilitatea-germanii-in-1959/

  ,,Exact cum îşi doresc fabricanţii de istorie falsă ai holocaustologiei, orice cititor mai puţin informat asupra complexităţii evenimentelor politico-militare din Moldova anilor 1940-1941, rămâne cu impresia autoculpabilizatoare cum că românii de atunci, antisemiţi congenitali fiind şi fără absolut nici un motiv mai mult sau mai putin întemeiat, asa într-o bună zi de 29 iunie 1941 au început să-i strângă pe toţi evreii cu intenţia de a-i…. extermina ! Nimic mai fals, dar acesta e scopul nedeclarat al studiilor holocaustologilor bazate foarte mult pe cele mai slabe probe juridice anume mărturiile supravieţuitorilor şi pe memoriile acestora!
  Iaşiul anului 1940 era un oraş cu populaţie preponderent evreiască, aprox. 51-52% din populaţia oraşului fiind evrei dintre care 90% proveniţi din imigraţie-invazie ilegală şi stabilită în Moldova prin încetăţenire în masă după primul război mondial, sub presiunea şantajului ordinar al cercurilor financiare mondiale evreieşti şi a masoneriei mondiale care au pus o singură condiţie majoră pt. a recunoaşte România Mare : toţi evreii din România trebuie încetăţeniţi în masă, necondiţionat!
  În 1940, pe vremea lui Carol II, INAINTE de Antonescu şi legionari, exact cu un an înaintea evenimentelor din Iaşi România a pierdut Basarabia, Nordul Bucovinei şi Ţinutul Herţei, teritorii ocupate bestial de către trupele departamentului comunism al organizaţiilor mondiale evreieşti, departament arhicunoscut sub numele de URSS, cu sprijinul nemijlocit al majorităţii covârşitoare a evreilor locali constituiţi în “COMITETE DE INIŢIATIVĂ PT. PROTECŢIA TERITORIULUI BASARABEAN”–arh. MapN nota inf. Nr. 11517 sau PRAVDA din7 iulie 1940. Adică cu contribuţia devastatoare a evreilor neloiali/trădători care au primit abuziv privilegiul cetăţeniei române, implicit protecţia statului român şi TOATE drepturile civile şi politice pe care le avea orice român!!! Fapte grave, de proportii catastrofice OMISE cu desavarsire din manualele de istorie si din toate actele oficiale contemporane concretizatate într-un dezastru politico-militar-etnic, ce doar în primele doua săptămâni s-a ridicat la 43.232 victime din partea României(nu e greseala de tipar!)oficialităţi, cadre/militari ucisi, răniţi si dispăruţi odată cu ocuparea României de Est de catre Bolşevici! Pt comparatie, în mediatizatul Razboi pt Independenta din 1877 desfăşurat timp de 6 luni România a avut doar aprox 10.000 victime! Evaluati proportiile dezastrului! O adevarata catastrofa pt. Romania, trecuta sub TĂCERE deplină. Sinteza oficiala/riguroasă a datelor a fost înmânată după ruşinoasa retragere, Ministrului, la 6 iulie 1940, de către Marele Stat Major. Toate documentele ce dovedesc dimensiunea acestui dezastru de proporţii al Armatei române, ce nu apare în nici un manual de istorie deşi depăşesc de aprox 4 ori pierderile României în războiul de independenţă, se găsesc în arhiva M.Ap.N. fond cab. ministr, dosar nr.1447. Trupele române în retragere din teritoriile specificate aveau ordin ferm să nu folosească armametul din dotare, să nu răspundă provocărilor armatei roşii şi mai ales alogenilor civili evrei organizaţi în formaţiuni paramilitare, care i-au atacat astfel fără milă.
  Se tot insistă în media cu obstinaţie pe cele 2 trenuri ale morţii în care au murit 2196 de evrei lângă Iaşi! DAR NICI UN CUVINŢEL despre cele 54(!!!) DE GARNITURI DE TREN cu care au fost DEPORTAŢI SPRE EXTERMINARE AUTOHTONII BASARABENI ŞI BUCOVINENI de către evreii sovietici cu concursul inuman şi nemijlocit al evreilor basarabeni(foşti români), ÎNAINTE de cele 2 trenuri ale morţii de la Iaşi, înainte de Antonescu, înainte de efemera guvernarea legionară !!! Alte 42 de garnituri de trenuri ale morţii comandate de evreii sovietici erau în pregătire iminentă pt. a deporta în Siberia/Kazahstan alte 85.000 de basarabeni, dar desfăşurarea operaţiunii Barbarossa le-a amânat doar planurile, aceasta deportare fiind realizata pe deplin la sfarşitul anilor`40 ! În locul populaţiei seculare româneşti din Basarabia/Bucovina deportate de evreii alogeni, au fost aduse din URSS, respectiv au venit din proprie iniţiativă din România, din Bulgaria, din Ungaria şi de prin alte colţuri ale Europei aprox. 150.000 evrei cu scopul discret declarat la promisiunea lui Stalin(nerespectată ulterior) pt. realizarea aici a unei Republicii sovietice socialiste Evreieşti. De asemenea, sute de rapoarte informative calificate aflate în arhivele militare române semnalau starea de spirit a evreilor din Iaşi – proaspăt cetăţeni români, ca fiind extrem de favorabilă invaziei sovietice de peste Prut, foarte multe dintre acestea descriu atitudinea sfidătoare, dispreţuitoare pe faţă a evreilor din Iaşi la adresa autorităţilor româneşti şi a României în general !’’

  • si cretin

 16. Asta cu ochelarii pe nas ii din banda lu putinel.

  • si te fute pulinel toata ziua acolo, nu?

 17. Aaa…la asta mergea sosorici care face gălăgie in PARLAMENTUL ROMÂNIEI.

 18. Da, PARLAMENTUL ROMÂNIEI sa de o lege de expulzare a lui .

  • sobolane turbat

 19. Acest Muraru nu are nicio legătură cu România. E un agent de influență instalat de cercuri oculte străine și înfipt în trupul statului marionetă ca un gardian cu simbrie. E clar lumina zilei că omul îndeplinește o misiune într-o perioadă de ocupație a țării, pe care noi naiv o numim cale de integrare.

 20. Priimii expulzati de la ambasada rusă are loc astăzi 1 07 2023 ,urmează putinelu cu ochelarii pe nas.

  • si ai ramas in latrina prostiei

 21. 40 de putinei cu bagaje de un tir de nu n cape – n rabla LOR de zburătoare,oare ce aveau ‘ n bagaje.

  • burdufule imputit.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998